6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE BRINU ZA IBANJEZA: Argentinac se moli za nastup na ‘večitom derbiju’

Objavljeno: 03.09.15 u 10:31

Fudbaler Crvene zvezde, Luis Ibanjez, nalazi se pod znakom pitanja pred predstojeći meč sa Partizanom u 149. večitom derbiju.

Kao što je dobro poznato, Ibanjez je propustio poslednji duel svog tima zbog zdravstvenih problema.

U razgovoru za Sportski žurnal on je naveo da će tokom današnjeg dana ići na detaljne analize posle kojih bi klupski lekari trebali da imaju jasniju sliku o tome hoće li ovaj igrač moći da nastupi u meču sa najljućim rivalom.

– Zakazan je pregled magnetnom rezonancom, nadam se dobrim vestima – kazao je Luis Ibanjez.

– Probao sam da potrčim, bol je i dalje prisutan. Otok je smanjen, ali ništa preciznije ne mogu da kažem dok se ne obavi novi pregled – rekao je Argentinac.

On ističe da svakodnevno radi kako što pre sanirao problem sa povredom.

– Radim svakodnevno po dva ili tri puta, posećujem „Fizio centar“ i „Terapi centar“. Nisam propustio nijedan tretman, imam veliku želju da se nađem na terenu protiv Partizana – kaže Ibanjez.

Ibanjez je svestan da mora da bude maksimalno spreman za meč s crno-belima koji imaju kvalitetan tandem koji igra baš po njegovoj strani.

– Znam da je Partizan jak preko strane na kojoj igram, tu su Vulićević i Živković. I sigurno je da ću biti na terenu samo ukoliko sam maksimalno spreman. Biće mi mnogo teško ako budem morao da odustanem, ali neću da razmišljam negativno. Optimista sam – napominje Ibanjez.

– Putujem sa ekipom u Terme Čatež. Tokom vikenda ću trčati samostalno, ako magnetna rezonanca pokaže zadovoljavajuće rezultate od ponedeljka bih mogao da se uključim u rad sa saigračima. Molim se svakog dana da se oporavim – podvukao je Argentinac.

0
0

6 Komentara

  1. a niko ne sme da napise sta mu je stvarno…nije povreda vec pokusavaju da mu prociste krv do derbija da ne padne na doping testu

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“..MOLI..“??!!! -Dok se udvaraju SMRTI koja se blizi i oprastaju-bez trunke kajanja od onog sto se zove zivot, navijacice FKCZ i dalje se uzalud nadaju i MOLE DJAVOLU KOJI JE DOSAO PO SVOJE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter