11
Domaći fudbal

POSAO ZAVRŠEN: Zvezda dobija žarko željeno pojačanje tačno u podne

Objavljeno: 31.08.15 u 10:51

Više nema dileme, Slavoljub Srnić od ovog ponedeljka biće novi-stari fudbaler Crvene zvezde.

Kako prenosi Blic, ovaj momak bi, kao na filmu, tačno u podne trebalo da stigne u klupske prostorije u Ljutice Bogdana i to u pratnji svog menadžera Ivice Dragutinovića. Na tom sastanku će biti postignut i završni dogovor između crveno-belih i dosadašnjeg veziste aktuelnog osvajača Kupa Srbije.

Dan ranije Čukarički je utanačio sve detalje oko obeštećenja sa timom isa stadiona „Rajko Mitić“ pa je ostalo da se igrač i crveno-beli dogovore, što, pretpostavlja se, neće biti veći problem. Inače, Crvena zvezda je sa Čukaričkim postigla dogovor tek nakon što je poslala neophodne garancije da će isplatiti obeštećejne za ovog igrača.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako se šuška, čitav transfer biće vredan nimalo naivnih 300.000 evra, ali 40 odsto od narednog transfera Srnića.

Prema dogovoru sa upravom Čukaričkog, Zvezda će platiti Srnića tek nakon transfera u naredni klub, a od tih sredstava platiće i procente ekipi Čukaričkog. Ukoliko sve prođe po planu na današnjem sastanku, Slavoljub Srnić bi mogao da debituje već na „večitom derbiju“ 12. septembra.

0
0

11 Komentara

  1. Čudno da su mediji po nečijoj direktivi ili iz straha odjednom počeli da ćute o zvezdinom dugu i na neki način aminuju sva ta pojačanja i pored prazne kase.
    Ima li i jedan medij hrabrosti da javno prozove Zvezdu i zatraži odgovor sa kojim novcem posluju ako je dug oko 50 miliona evra?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mogu da objave da je Rajkovic prodat za 3 mil, plus procenti od naredne prodaje.Kolika bi to trebao da bude procenat od naredne prodaje da bi pokrilo ovih 40% ?Naravno, 7-10 milki ok,neka je i 20% nase.Racunica je ovakva, na sedam milki,milion i 400 bi trebalo da je nase.Ali,s’obzirom da je pod ugovorom sa Makabijem 5 god,a nece ga prodati sledecih tri godine minimum,sta zvezda da radi tri godine?Za to vreme prihoda nema naplate sve vise.I kad dodje prodaja Rajkovica dalje,i dodje tih milka ipo skoro,opet na nuli a dug isti.
    To je moja poenta price.Jos ako ne briljira,nema gni jih para.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako pod drugim uslovima nije mogao da se dovede onda nema šta da pričamo. Daj šta daš, a tim će sigurno biti jači. Nemamo izbora.

    0
    0
    Odgovori
  4. @gox Jeste delimicno si upravu 40% izgleda mnogo ali cela poenta tih procenata je sto se i sa sledecim klubom dogovara % za Zvezdu i to je takoreci neophodno zlo i siguran sam da je sa Rajkovicem i Makabijem napravljen slican ugovor 3 Mil + procenat sledeceg transfera e sad da li ce igrac da igra dobro pa da ga oni prodaju za 7-10 Mil to je pitanje al tako je kako je i tako mali klubovi prezivljavaju i jedan od razloga zasto je Partizan prethodnih godina lako dovodio domace igrace sa perspektivom koje je posle prodavao za dobre pare.

    0
    0
    Odgovori
  5. Svi koji su citali moje komentare znaju da sam zvezdas.
    Ali meni ovo poslovanje ni malo se ne svidja.Jel znate vi sta je 40 posto od narednog transfera?Skoro pa fifti-fifti
    U ovom slucaju zvezda treba da bude sposobna da ga proda sto vise da bi imala zaradu.Pogledajte Rajkovicev transfer!Platili ga jagodini na pocetku,i sada dobili 900 hiljada evra.Kao tri puta Srnic sada.Znaci Rajkovica smo platili preko 1,2 miliona ukupno.
    Ako Srnic sada 300 hiljada,i 40 posto od transfera,a transfer bude 2M ,mada cisto sumnjam,opet 900 ide cukarickom,i ovih 300??Opet 1.2 miliona?? A zvezdina zarada?? 1.1 milion?? Sto hiljada bi Cukaricki dobio,vise koristi imaju.Zvezda ce za te pare vratiti dugove,a Cukaricki moze kupiti 4 extra igraca i sledece godine ce da budu jaci.Cemu sve ovo,nemam pojma.
    Ne zamerite Zvezdasi,ali voleo bih da ne bude ovako!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter