6
Evropske lige

FOTO: FSS

BRILJIRAO NA DEBIJU: Rajković oduševio Izraelce, igrač utakmice u prvom pojavljivanju (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.15 u 23:56

U subotu je stigao u Tel Aviv, a već u nedelju Predrag Rajković je debitovao na golu Makabija iz Tel Aviva ti kako – bio je najbolji akter meča protiv Hapoel Beršave.

Najbolji mladi golman sveta sačuvao je pobedu od 1:0 timu koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović odličnim odbranama kojima je do ludila dovodio protivničke fudbalere.


(Izvor: Youtube/one)

Posle dva odigrana kola u prvenstvu Izraela Makabi deli prvo mesto na tabeli sa imenjakom iz Petah Tikve pošto oba tima imaju po šest osvojenih bodova.

Evo šta kaže trener Crvene zvezde Miodrag Božović o eventualnim pojačanjima u završnici prelaznog roka.

0
0

6 Komentara

  1. Ynam da ce mnogi biti protiv onoga sto kazem ali Zvezda je pojacala odbranu odlaskom Rajkovica. On je forsiran da bi ga prodali ali je neiskusan i nije jos prelezao decije bolesti. Ima on spektakularne odbrane na koje se ljudi loze ali postavljanje mu je lose. Svi golmani Zvezde su na iti kalup, svi prave iste greske i svi nas kupe nekim paradama i odbanama 1 na 1 ali od Dike i Miloja mi nismo imali pouzdanog golmana a nadam se da ce to biti Kahriman jer on nije odrastao uz Maksimovica

    0
    0
    Odgovori
    • Decko izabran za najboljeg mladog golmana sveta i onda se pojavis TI sa toliko glupim komentarom da nema dalje! Pa nisu ga mama i tata proglasili najboljim zar ne? Odavno nisam cuo nesto gluplje ali stvarno..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter