4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAKO SE NE BORI ZA TITULU: Rasprodaja u Novom Sadu?

Objavljeno: 29.08.15 u 12:28

Posle velikog uspeha u Evropi i izbacivanja Sampdorije iz Lige Evrope, Vojvodina bi mogla da ostane bez pola tima.

Kako prenosi list Sport dva igrača su već napustila „Karađorđe“. Reč je o levom beku Bojanu Nastiću koji će potpisati ugovor sa poljskom Legijom i štoperu Igoru Đuriću koji odlazi u drugu tursku ligi.

– Karšijaka je već duže vreme zainteresovana za moje usluge. Sačekao sam da pomognem ekipi u borbi za Ligu Evrope, kako nismo uspeli, idem. Najvažnije je to da su ovim transferom zadovoljen sve tri strane, Vojvodina, Karšijaka i ja – rekao je Đurić.

Na korak do odlaska iz Vojvodine je i Mirko Ivanić koji je velika želja Sampdorije. Đenovljani će pokušati da u naredna dva dana angažuju mladog srpskog reprezentativca, a takmaca će imati u Milanu i Bursi.

Napadač Ognjen Ožegović je takođe na skeneru inostranih klubova. Najuporniji da dovede Ožegovića je Augsburg, rival Partizana u L grupi Lige Evrope. Ako odu sva četiri igrača Vojvodina će zaraditi prekopotreban novac za preživljavanje, ali se čini da će moći da se oprosti od borbe za titulu.

0
0

4 Komentara

  1. Велики су ваши комплекси ! Продубите их мало ! Срнић је наш нови играч ! Можда и Иванић видет ћемо дал нам треба !

    0
    0
    Odgovori
  2. Mhm, pa da, bori se tako sto se zaduzi klub na desetine miliona eura. Eto, tako se moze biti konkurentan za titulu. Zaboravljate da Vosa, kao ni ostali klubovi u Srbiji (izuzev dva), ne mogu sebi da priuste tolike dugove.

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko ja znam, ne cveta cvece u vase preduzece vec odavno. Kad je Bata bio u klubu dug je iznosio preko 4 miliona, a sada je verovatno jos veci jer vec dugo nikoga niste prodali za ozbiljne pare, a obaveze redovno pristizu sa velikim kamatama. Najveci deo duga je nastao kada je renoviran stadion i kada je napravljen trenazni centar. Zapitaj se zasto sve manje ljudi imate na severnoj strani. Ja cu ti reci, klub vise nema sredstva da finansira navijacke grupe. Ovo pouzdano govorim jer je moj dobar drug iz detinjstva igrao za Vosu, a sada je u inostranstvu. Pozz.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter