21
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILORAD VUČELIĆ: Božinov promašaj, nemamo mi novac za LŠ…

Objavljeno: 28.08.15 u 09:42

Potpresednik Partizana Milorad Vučelić, kao i većina navijača crno-belih, razočaran je što „Parni valjak“ nije uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona.

Ekipa crno-belih ostvarila je „Pirovu pobedu“ nad BATE-om iz Borisova u sredu uveče od 2:1, i zbog pravila o golu u gostima morala je da se zadovolji „utešnom nagradom“ u vidu Lige Evrope.

Funkcioner kluba iz Humske kaže da klub s Topčiderskog brda nema dovoljno dubok džep za ulazak u najkvalitetnije evropsko takmičenje.

– Ne možemo mi da potrošimo šest, sedam ili osam miliona evra. Radili smo šta smo mogli, a treba napomenuti da smo zatekli katastrofalno stanje kada smo došli. Trebaće vremena da se klub potpuno stabilizuje. Pokušali smo da uđemo u Ligu šampiona sa minimalnim ulaganjima i zamalo da nam uspe. Sa te strane možemo da budemo zadovoljni, ali svakako da nam je žao nismo deo elite – kazao je Vučelić.

On se potom osvrnuo i na revanš susret sa beloruskim timom.

– Igrali smo slabije nego inače, imali smo loš dan. Neke šanse smo morali da iskoristimo i da smo uspeli u tome sve bi sada bilo drugačije. Ovako, okrećemo se domaćim takmičenjima i Ligi Evrope. Zadovoljni smo plasmanom u to takmičenje. Kada smo započinjali sezonu grupna faza LE bila je san, a evo sada je to realnost – smatra Vučelić.

U poslednje vreme na tapetu javnosti našao se i bugarski internacionalac Valeri Božinov koji je kao velika zvezda stigao u klub iz Humske ali koji je, ispostavilo se, sklon povredama.

– Videli ste kako mu izgleda zglob. Izgleda da je teže povređen… Ali bez obzira na to dosadašnjim igrama nije ispunio očekivanja zbog kojih je doveden. S druge strane, mnogo tereta stavljeno je na leđa Andrije Živkovića – podvukao je Milorad Vučelić.

0
0

21 Komentara

  1. prvo ti odi majmune ti pred važnu utakmicu daješ milinče živkovicu to samo može reći budaletina.ej veliki ste vi teret tom malom stavili na leđa velik nemae para a gde su pare što trpate sebi u džepove godinama lapate od klubova mamu vam jbem

    0
    0
    Odgovori
  2. mozda su neki navodi i tacni sto nam napisa ovaj dragi grobar,, PENZIONER,,samo Zaboravi nam napisati nesto i o spregi Partizana i FSS-je u zadnjih 8 godina,,,,,ideja da svi vodeci rukovodioci u fss-je budu i glodari vise nikad nece proci,,,a cim to nije vi uvjek zvezdi pusete u zadnjicu tako je u kosarci tako ce biti i u fudbalu dragi moji grobari!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije on covek kriv sto ima los period u karijeri,nego treba imati i adekvatnu zamenu za njega a tek tada mozemo ocekivati ulazak u ls.Saponja je doktor i bice veliki fudbaler ali nije spreman za 90 min.takvog meca.VELIKA PODRSKA NASIM FUDBALERIMA I HVALA IM TRUDILI SU SE!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Naš narod ne zna da računa do sto.

    Koliko je prihod kluba od prodaje a koliko rashod na igrače koji vrede 0?

    100 mil eur – 114 rashod = 14 mil eur duga

    Koliko su plate gde se proizvode najbolji igrači Evrope? Treneri gladuju?

    KK ista priča a i vaterpolo ni za vodu

    Navijači Partizana su elita vazda bili.

    Što reče veliki Zoran Radmilović Grobarima:
    Gde su pare bre? Neću da me lažete više!

    0
    0
    Odgovori
  5. Vucelicu, od kad si ti fudbalski strucnjak ? Uhvatio si se pod ruku sa Zoranom Popovicem najvecim prevarantom, koji je ojadio pola firmi u Srbiji i sada glumite spasioce Partizana.Doveli ste gospodna Zorana Milinkovica koji je ostavio u trenutku odlaska fk Vozdovac na zadnjem mestu, Bozinova koji ne moze posteno da potrci, ovog brazilskog beka koji ne zna gde bije, Balazica stopera za trecu ligu i da ne nabrajam dalje. Sve promasaj do promasaja. Uz malo srece i nesto kvaliteta iz omladinske skole usli ste u ligu Evrope i to pripisujete sebi kao licni uspeh. Kad dozivite krah u ligi Evrope bice vam kriv neko treci.
    Pa dokle vise ovaj bestidni bezobrazluk. Mnogo sam razocaran jer ne vidim gde je izlaz iz ovog zacaranog kruga.

    0
    0
    Odgovori
  6. Da malo manje pricas nisi ti potparol Partizana, najvise ides na zivce svim iskrenim navijacima Partizana nus pojavo 90-tih godina, uvek si imao gazdu i sada imas gazdu i svi znamo ko je to…..Ti,Popovic, i Vazura sa sve vasim marionetama mozete da pakujete kofere ako ne pobedite u Derbiju a posle toga MORATE da osvojite TITULU ukoliko to ne uspete sledi vam METLA!!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Vucelicu ko tebi daje za pravo da istupas u javnosti kao da si ti prvi covek Partizana, tebe nikada navijaci nece prihvatiti zbog tvoje proslosti a i sadasnjosti, ako necemo politicare u klubove neznam kako si ti zalutao u PFC, ulozili ste 0 evra a hteli ste Ligu Sampiona, dosta je bilo, ocekujte vrucu Jesen u Humskoj ukoliko ne pobedite u derbiju vi mozete odmah da se pakujete jer ce vam za pocetak na svakoj utakmici biti pominjana naj uza rodbina.

    0
    0
    Odgovori
  8. neki dan na sos kanalu prica jedno sada drugo nisam navijac partizana ali mi je krivo sto nisu prosli dalje isto je tako mozda jos i gore kod zvezde svi tamo dolaze da bi nesto uzeli a mi znamo sta niko od njh nedolazi da bi necemu doprineo da se klubovi izvuku iz krize SLJAM SVE SAMI SLJAM .Mladi Zivkovic je izuzetan potencijal i vec sada formirani igrac ali nemoze on sam prvo trener pijanac i nije on za tako veliki klub pojacanja kakva crna pojacanja to su sve istroseni igraci i igraci koje vise niko nece ali zahvaljujuci dobrim menadzerima dolaze u nase klubove da bi ih kasnije tuzili za novac a uprave klubova trpaju sebi kes u dzep nasi igraci su jeftini ali ni to nisu zanemarljive cifre koje se trpaju POZDRAV I PONOVO PONAVLJAM JA SAM NAVIJAC CRVENE ZVEZDE ALI POSTUJEM PARTIZAN

    0
    0
    Odgovori
  9. Crveni bankomat fkp je prodao sve i nema ništa a pare su gde???

    Umesto svake godine f4 fudbal, kosarka, vaterpolo stalni šampion

    Kad bude sportsko drustvo

    Ovako nikada

    Sve isto kao i 1966 e

    0
    0
    Odgovori
  10. vucela, posto te dobro poznajem, od crvenke-dubrovnika pa do beograda…od gimnazijjalca pa do zurnaliste…od cosica preko milosevica do vucica.. bojim se da si u partizan (znam te kao simpatizera partizana u saradnji sa bivsim presednikom fkcz misom slijepcevicem ) doveden kao TROJANSKI KONJ ?! OVO STO SE RADI…U PARTIZANU OD STRANE COVICA-VLASTI I NOVE UPRAVE: LICIMI NA SABOTAZU… stara uprava je bar bila satavljena od strasnih navijaca partizana (koja je malo i za sebe radila…ALI…se suprostavljala covicu i sadasnjim vlastima na odnos i ponasanje prema partizanu ) . vucelicu, GROBARI vam nece zaboraviti…AKO…se ponovi scenario OTIMANJE title, kosarka i vaterpolo…u narednom periodu . SVE MI OVO …LICI NA VEC VIDJENO U VATERPOLU I KOSARCI …COVICU SA VAMA I ONIMA STO MU TAJNI PLAN ODOBRISE: O RUSENJU SDP I NJEGOVIH KLUBOVA…budi siguran, kad tad ce naplatiti . ovoj upravi manje verujem od one predhodne (general popovic bese jedini i poslednji pravi predsednik fk partizan ), bio bih sretan da me razuverita…prava prva prilika je 12 semptembar . vucela , manje pricaj…vise radi… rezultate sportske, organizacione i finansijske odradite-donesite…da nas lavor od stadiona bude pun sa placenim ulaznicamai-rasprodat (nemojte kao kod komsinice ulaz besplatan, da pisete-ispisujete parole i uz sendvic i pivo da sakupite 12-15 hjiljada besposlenih, zeljnih zabave navijaca i svakodnevno iz sata u sat LAZNE izjave i saopstenja za medije da dajete) . vucela SDP i NJEGOVI KLUBOVI SU SVETINJA (pored covicevog omalovazavanja , kao bivseg navijaca partizana i NEuspelog kosarkaskog pokusaja …i navijaca FMP-a i zvezde) TO SVET EVROPA I ZNA … treba i ti da znas !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Иди се уми и промени пелене ! Какве везе Човић има са испадањем Партизана из ЛШ !? Ви изаберите Вујошевића и за председника и секретара и тренера ! Дајте му 400.000 евра стипендије годишње и слушајте његове демагогије пред спавање !

      0
      0
      Odgovori
      • Nole hvalati na brizi … dok je tebe i takvih za covica problema NEMA … kakvo ime uze …??? a tek sto mi odgovi na cinjenice i zacrtane COVICEVE TAJNE PLANOVE … covic svoj opstanak ( za sva dela i NEdela … od 1989 godine do danas … ) gradi na spasavanju sdcz zvezde i njenih klubova … naravno uz obilatu pomoc navijaca sa severa … da bi spasio godinama TRULU-PREZADUZENU zvezdu, nadje jednostavno resenje uz pomoc vlasti …da pod: 1) SDP i njegovim klubovima zaustaviti svaki dotok para-srestava na svaki moguci nacin…BLOKIRATI IH U RADU… dok u isto vreme … zvezdi obezbedjivati srestva-pare na svaki moguci nacin… 2) POREZ sa KAMATAMA partizanu uterivati – naplatiti do kraja … a zvezdi gumicom brisati porez i po mogucnosi reprogra-reprograma uvesti 3) preuzeti sve sportske saveze ( uspese u vaterpolu i kosarci . za FSS malo teze ide …ALI…sa karadzicem kad i koliko im treba dobro saradjuju … jedni druge kad dogovor postignu… cak se i podrzavaju … uskoro sa novom upravom partizana i FSS ce preuzeti ). 4) titule-trofeje na sve moguce nacine osvajati a po potrebi OTIMATI . jer trofejima i titulama … misle da ce im narod sve dela i NEdela oprostiti 5) zakljucak : covicu je jasno odavno , po onoj staroj : 2 petla u istom dvoristu ne mogu kukurikati … po prvoj covicevoj prici : SDP i njegovi klubovi toliko DOSADNO Srbijom – regionom ( u vaterpolu i kosarci evropski znacajni , u fudbalu redovno sezonu kupanja preskacu u odnosu na komsinicu ) . DOMINIRAJU … kako sam covic nevoljno to prizna , kad vucic dodje na vlast . pitas kakve covic veze ime LS…??? DIREKTNE !!! jer su u pitanju velike PARE- FINANSIRANJE i UTICAJ koji se ostvaruje kroz trofeje , igranjem u evropskoj eliti … spominjes duletovu DEMAGOGIJU za 400 000 ER-a … kao pravi “ ciganin “ ??? delija, panter, ili pancer ko ce vam za ime znati …??? jer je dule vasa nocna mora bio i bice …STA JE TO U ODNOSU NA DUGOVE…( porez odavno ne placate ) sdcz preko 110 milioma ER-a , a sam fkcz je DUZAN preko 70 miliona ER-a kad bi se propisi reprograma za porez na zvezdu primenili … zvezda je odavno od ove vlasti stavljena MIMO SVAKOG ZAKONA NA TERENU I VAN NJEGA … i ti imas pravo da spominjes DEMAGOGIJU …?! imidz zvezdz je : MANIPULACIJA-DEMAGOGIJA, LAZ, PREVARA I PLJACKA . toliko ste se u toj ulozi uziveli… da vam to posta uobicajno i normalno … tako da mogu da razumem … tvoju iskazanu brigu i znanje koje posedujes i imas .

        0
        0
        Odgovori
  11. Previše ti blebećeš…Andriji si ti stavio teret nebulozama o ugovoru od milion evra a istovremeno vam je skup svaki igrač od preko 100.000…samo za džabe, ako može. Što se tiče LŠ, šteta je samo zbog koeficijenta…a od onih 14 mil. Partizan ionako ne bi video ni deseti deo…raščerupali bi vi to kao hijene…nešto u džepove, nešto u stranku koja vas dovela, a Partizanu k…Moraćete da delite samo 5 mil. a baš vam je voda pošla na usta od onih 14, bagro…Zato je za Partizan mnogo važnije prvenstvo. Od Evrope, sada kako stvari stoje, klub ionako nema nikakvu korist…samo lešinari.

    0
    0
    Odgovori
  12. O cemu covece vise ti govoris?! Pre neki dan nudis milionski ugovor Zivkovicu, a danas pricas kako nema para za LS?! Da li slusas sebe sta govoris ili imas jednodnevno pamcenje LOPOVE KOMUNISTICKI!!!

    0
    0
    Odgovori
  13. Zbog crvenih ni za ovo nemamo tim

    Kk samo što nisu ugasili a i ako ne ugase ugasili su ko i fk

    Gen dir fk Vrazura je desna ruka zaduzen za …e gradjana preko infostana, informatike, jp,…

    Za sta sluzi jsd p….

    Bankomat crvenima decenijama i

    kad dobiju direktivu ponavljaju 66 u stalno

    0
    0
    Odgovori
  14. Zašto se prodaju igrači koji nisu igrali minut u seniorima, deca u prvom timu 6 -12 meseci…

    Znamo svi zašto

    Partizan bi bio u grupi sa Barsom, Romom i Leverkuzenom

    Eto koliko bi uživao narod. Da ne spominjem dream team Partizana pa da vidimo ko je bolji?

    Timovi sveta ili idealan tim

    Šta bi radili po LŠ….

    Stojković

    Nastasić, Ljajić, Savić, Obradović, Petrović, Drinčić..

    Napad: Zoran Tošić (CSKA Moskva), Andrija Živković (Partizan), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Lazar Marković (Liverpul), Petar Škuletić (Lokomotiva Moskva).

    Šaponjić, Jovetić, Trujić

    Sa ovakvim timom Partizana bi se setali po LŠ
    I zaradili ne sto nego trista mil eur

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter