Čelnici Intera iz Milana već neko vreme na svom radaru drže reprezentativca Hrvatske i vezistu Volfsburga, Ivana Perišića.

Perišić bi u tabor osvajača Kupa Nemačke trebalo da stigne kao zamena za Matea Kovačića kojeg su “Nerazuri” prodali u Real Madrid kako ne bi kršili pravilo o finasijskom fer pleju.


Generalni direktor ekipe sa stadiona “Đuzepe Meaca” kazao je da nema novina po pitanju angažmana Hrvata, ali navodi da su u klubu i dalje svi opmitisti kada je njegov angažman u pitanju, iako je do kraja prelaznog roka ostalo tek tri dana.

– Perišić? Nemam nikakvih novih vesti – počeo je trener Intera Roberto Manćini.

Par sati ranije Volfsburg je objavio da Perišić (26) ne konkuriše za utakmicu protiv Šalkea u petak, a onda je izjavu dao i generalni direktor italijanskog kluba.

– Postoji umereni optimizam oko transfera Ivana Perišića. Još smo u pregovorima s Volfsburgom-  izjavio je Marko Fasone nakon sastanka u Monte Karlu.

Letnji prijelazni rok traje do ponedjeljka u ponoć i čini se kako će se dotad sve rešiti i kako je hrvatski reprezentativac već sad novi igrač Intera.