0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Miha odvodi kapitena Vojvodine!

Objavljeno: 28.08.15 u 21:51

Sinoć su potvrđenja interesovanja Selte i Burse za kapitena Vojvodine, ali nove informacije govore da bi Mirko Ivanić mogao u mnogo veći klub.

Vojvodina je sinoć ispala iz evro-takmičenja posle poraza od češke Viktorije u Novom Sadu, a trener Novosađana Zlatomir Zagorčić je odmah posle meča rekao da su odlasci najboljih igrača neminovnost. To je potvrdio i sam Mirko Ivanić, koji je priznao da ima ponude nekoliko evropskih klubova.

Međutim, među tim spomenutim klubovima nije bilo ime slavnog Milana koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, a koji je izgleda veoma zainteresovan da u svoje redove dovede supertalentovanog Ivanića.

Sportske.net prenose da bi ključni čovek u ovom transferu mogao da ima Miroslav Tanjga, inače nekadašnji fudbaler Vojvodine, kum Siniše Mihajlovića i njegov saigrač iz šampionskih dana Vojvodine. Njegovu pažnju Ivanić zavređuje mnogo pre ove sezone i maestralnih partija, poput one u Torinu protiv Sampdorije.

Ukoliko su ovi navodi zaista tačni, Vojvodina bi mogla da ostane bez jednog od ključnih igrača u smiraj prelaznog roka, a Mihajlović u Milanu dobije igrača za dugi period, ali i koji bi mogao već sada da pokaže svoj kvalitet, s obzirom na njegove igre u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Finansijski detalji još uvek nisu poznati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter