Fudbalski klub Crvena zvezda, kako se šuška, rešen je da pošto-poto dovede pojačanje u još uvek aktuelnom letnjem prelaznom roku.

Po svoj prilici u Ljutice Bogdana prvi bi trebao da stigne dribler Čukaričkog i dete crveno-belih, Slavoljub Srnić.


Dve strane već izvesno vreme se nalaze u ozbiljnim pregovorima, a kako prenosi Sportski žurnal, u razgovore čelnika dva kluba umešao se i strateg crveno-belih, Miodrag Božović koji i insistira na dovođenju mladog reprezentativca Srbije.

Od dolaska Slavoljuba Srnića u Zvezedu dele samo formalnosti, tačnije garancije koje će najtrofejniji srpski klub morati da ponudi Čukaričkom da će novac za transfer zaista biti uplaćen na račun tima s Banovog Brda.

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

– Reč je o sitnicama, na dobrom smo putu da dovedemo fudbalera koji je na Božovićevom radaru već dva meseca – istakao je Zvezdin sportski direktor, Blažo Raosavljević, prenosi Sportski žurnal.

Kako navodi ovaj list, Božović je učestvovao u završnim pregovorima sa vlasnikom Čukaričkog Draganom Obradovićem, definisana je visina obeštećenja i Srnić će maksimalno do petka i službeno biti predstavljen kao novi fudbaler ekipe sa stadiona “Rajko Mitić“.