10
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PONOVO NA ‘RATNOJ NOZI’: Babović se posvađao sa navijačima, zvao ih da siđu na teren

Objavljeno: 27.08.15 u 00:44

Dok je veliki deo navijača na „jugu“ aplauzom i pesmom pozdravljao fudbalere Partizana, nezadovoljni deo publike ispadanjem iz kvalifikacija za Ligu šampiona vređao je vezistu crno-belih Stefana Babovića.

Navijači sa „istoka“ dobacivali su zameniku kapitena, kritikovali su ga zbog načina na koji je odigrao utakmicu protiv BATE Borisova. Babović nije uspeo da se iskontroliše i došlo je do verbalnog sukoba. U jednom trenutku vezista Partizana je gestikulirao ka navijačima da siđu na teren i obračunjau se. Ubrzo se situacija smirila.

Stefanu Baboviću ovo nije prvi sukob sa navijačima sa „istoka“, bilo ih je i ranije.

0
0

10 Komentara

  1. Zbog kosmatog tatinog Pirla koji se ne libi da navijacima pokaze genitalije sredina terena nam je takva kakva jeste.Postoje tri vrste igraca,oni koji hoce i znaju da igraju,oni koji nece a znaju i mogu da igraju i oni koji hoce ali ne mogu.Babovic spada u ovu trecu grupu.
    Na nasu veliku zalost moracemo da ga gledamo do zimskog prelaznog roka.Osnovni problem je u tome sto je njegov tatko upravo i postavio Milinkovica za trenera,da bi sincina mogao da igra.Vecina vas je primetila,da je to jedini covek za koga aspolutno ne vazi pravilo izmene niti sedenja na klupi u vaznim mecevima,kako god igrao a uvek je najgori na terenu.Njegova umetnost dodirivanja lopte prevazilazi sve granice ovoga sveta,a i umetnosti.
    Ono sto je uradio ce jos vise da iziritira navijace koji ce opravdano da mu zvizde na svakoj utakmici.
    Nadam se da ce ovo veliko fudbalsko cupavo zlo koje nas je snaslo otici zimus i da se vise nikad ne vrati.Kad smo mogli dva puta da ga udomimo,valjda cemo i treci nadam se poslednji put.Cuo sam da se sprema transfer Nemanje Mihajlovica iz Rada.Nadam se da je on taj koji ce da zameni ovu cupavu spodobu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam kako je Babovica Partizan uopste i primio ali dobro ajde hteli su da vide kako igra vidi se da su drugi mnogo bolji od njega a oni ga stavljaju u startnu postavu na ovako vaznoj uakmici… nemam reci

    0
    0
    Odgovori
  3. Navijace niko prevariti ne moze,sto se igraca tice.Moze neko nekog da mrzi i vredja ali ako to radi veca grupa ljudi,sigurno su u pravu ili ima indicije da je tako.Babovic,osim onog gola protiv Gruzijaca,nista nije pokazao,cak je i tu bio medju najslabijim igracima.Decko je bahat jer ima love,koju mu je tata napravio i fudbal igra zato sto voli ali je pitanje da li zasluzuje da zauzima mesto boljim igracima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter