4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JEZIVO: Darko Brašanac krvave glave sa čalmom završio utakmicu (FOTO)

Objavljeno: 27.08.15 u 01:01

Posle veoma bledog prvog poluvremena u Humskoj, u drugom je „prštalo“ na sve strane. Partizan je zaigrao mnogo bolje, čvršće i agresivnije, postigao je dva gola i napravio preokret. Slavio je sa 2:1, ali je to bila Pirova pobeda zbog poraza u prvom meču 1:0.

Tragove velike borbe najviše je na svojoj koži, to jest glavi osetio Darko Brašanac. Vezista Partizana je utakmicu završio sa čalmom na glavi, krvavog dresa i velikim hematomom kod oka. Darko je više ličio na hrabrog ranjenog vojnika sa Cera, no na fudbalera.

partizan-bate-borisov-90

0
0

4 Komentara

  1. Sta hocete reci ovim naslovom?Da ih je Bate prebio ili igrao grubo,mozda?Krajnje korektna utakmica,dve izuzetno lose ekipe,gde je dalje prosla manje slabija,koja je mogla da pobedi i sa 5 razlike ali je strasno koliko ima slabe igrace u napadu.Sudari se desavaju i na prijateljskim utakmicama i Brasanca niko namerno nije udario i povredio.

    0
    0
    Odgovori
    • Je li ti sad lakše ciniku jedan. Utakmica je bila odlučna i čvrsta. Da je tvoj Bate mogao dao bi i 10 golova. Po tebi bi Partizan mogao i trebao da igra bez golmana?! Valjda se na kraju rezultat pamti.

      0
      0
      Odgovori
    • Slepino mrš u rupu! Surdulica je vaša mera! Slab je BATE, zato redovno igra LŠ godinama unazad… Ali jbg, nije sila kao recimo Keirat, jel da? Verovatno se od 91.god, nisi radovao kao sinoć… Ako je za utehu, barem si gledao jednu evropsku utakmicu u Bg-u, a koliko je slab Partizan ćeš videti u narednih par derbija… Iskompleksirani retarde…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter