10
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PIROVA POBEDA: Kasno buđenje bledog Partizana, Liga šampiona ostala samo san (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.15 u 22:50

Fudbaleri Partizana zabeležili su Pirovu pobedu protiv BATE Borisova 2:1 (0:1), ali zbog poraza od 1:0 u Belorusiji ove sezone neće igrati u Ligi šampiona.

Šteta! Partizan je ostao bez plasmana u Ligu šampiona i to najviše svojom krivicom, to jest velikom greškom trenera Zorana Milinkovića. Popularni „Kiza“ počeo je meč sa mladim Sašom Lukićem, BATE je bio bolji rival sve do 65. minuta, vodio je sa 1:0, a kada je na teren ušao kapiten Saša Ilić sve se okrenulo, „parni valjak“ je postigao dva gola, pobedio, ali ne dovoljno za evropsku „elitu“ i 14. miliona evra. Ali, idemo redom.

BATE je bio bolji rival u prvih 45. minuta. Već u 5. minutu je pokušao je bivši fudbaler Crvene zvezde, Mladenović, ali je Živković odbranio. U 13. minutu Rodionov je izašao sam na Živkjovića, ovaj mu ušao u šut odbranio udarac i pri tom povredio najboljeg strelaca gostiju. Grobari su tada pomislili da stvar kreću na vodenicu Partizana. Ipak, u 25. minutu Signevič je izbegao ofsajd zamku, izašao je sam na golmana Partizana koji je odbranio, ali se lopta odbila do Staševiča koji je pogodio za 0:1. Polušansu crno-beli su imali u 41. minutu kada je centrirao Andrija Živković, ali je ispred Abubakara Oumarua odlično reagovao štoper gostiju.

Početak drugog poluvremena pripao je Belorusima. U 48. minutu Signevič je pogodio stativu. Samo deset minuta kasnije Hleb je promešao odbranu Partizana, šutirao, ali je Živković bio na mestu. U 63. minutu na teren je ušao Saša Ilić i tada počinje „renesansa“ u igir Partizana. Od 70. do 73. minuta crno-beli su stvorili dve šanse, ali je šuteve Oumarua i Brašanaca ukrotio Černik. Ipak, u 75. minutu mu nije bilo spasa. Petrović je centrirao sa leve strane, lopta je zakačila Zavenerčika i završila je u golu 1:1. Partizanu je ostalo 15 minuta da napravi čudo, u 93. minutu je mladi Ivan Šaponjić fenomenalno savladao Černika za 2:1, ali nije bilo više vremena da srpski šampion stigne do trećeg, zlata vrednog gola. Put Lige šampiona će BATE Borisov.

(Izvor: RuTube)

Svaka čast i Partizanu koji će na jesen igrati u grupnoj fazi Lige Evrope i inkasirati 5,2 miliona evra. Žreb je na programu u petak, a crno-beli će biti u trećem šeširu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – BATE BORISOV 2:1 (0:1)

Strelci:

Zavnerčik autogol, Šapnjić 90+3 – Stasevič 25

Stadion: FK Partizan;
Sudija: Svejn Odvar Moen;

Partizan (4-3-3): Ž. Živković – Vulićević, Balažic, Fabrisio Petrović – Lukić, Babović, Brašanac – A. Živković, Oumaru, Božinov (od 39. Šapnjić).

BATE Borisov (4-3-2-1): Černik – Žavnerčik, Poljakov, Milunović, Mladenović – Aleksijevič, Volodko, Hleb – Stasevič, Gordejčuk – Rodionov (od 18. Staševič).

[/stextbox]

0
0

10 Komentara

  1. Eeej,pa vi niste uspeli ovaj bedni Bate da prodjete.Oni su vas demolirali u igri a nista neznaju,da su imali solidnijeg spica,dali bi vam 7 gola,garantujem.Vi ste krs od ekipe,jos gori od njih i stvarno neznam cemu ste se nadali sa ovim timom.A Milinkovic kao da nije gledao utakmicu,ona izjava,posle utakmice,da ste ih pregazili u drugom poluvremenu,nema veze sa mozgom.Oni pogodise stativu,Hleb promasi zicer,ubise vas a vi ni sansu da stvorite,sami dadose gol za vas i on ono da izjavi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas bi vole da cujem izjave Vazure glazure i Vucele hematoma,sta se desilo pa ne prodjosmo BATE.
    Alo bre bedni pilicari niste mogli dva krstena pojacanja da dovedete i prodjemo ove Beloruse rutinski.
    ups umalo da zaboravim,niste ni smeli da prodjete,prve usne Srbije rekle da Partizan ne sme biti bolji od Zvezde.
    Kosmatom majmunu zelim sve najgore u karijeri,a masnokosoj marioneti da konacno crkne od rakije koju nije nikad probao.
    Sram vas bilo bednici.Naslusacete se na sledecim utakmicama uprava napolje.

    0
    0
    Odgovori
  3. NANANANANANANANANANANA LIGA EVROPEEEEE,NANANANANANANANANANNA!!!GROBARI PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTT NI U LIGU EVROPE UŠLI NE BI DA VAM NIJE BILO TENDENCIOZNOG SUĐENJA MAĐARSKOG SUDIJE PROTIV STEUE…BILO JE OČIGLEDNO DA NE VOLI RUMUNE……DO ISKLJUČENJA STEUA ZA DVE KLASE BOLJA…..ŠTAKORI ŠTA BI ,ASTANA UŠLA U LIGU ŠAMPIONA,MNOGO SU SLABI……https://youtu.be/TPeiEknFAsQ

    0
    0
    Odgovori
  4. igrali smo celu utakmicu sa igracem manje,molio sam boga da se on ne vrati,ali on je tu da kvari igru i nervira navijače.Jedan je on Stefan Babović

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter