3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: BATE pokvario feštu u Humskoj, Grobari aplauzom i pesmom ispratili igrače u Ligu Evrope

Objavljeno: 26.08.15 u 23:35

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da ostvare san i plasiraju se u Ligu šampiona, pošto su savladali BATE Borisov sa 2:1, što je bilo nedovoljno za duele sa Barselonom, Realom, Bajernom, Čelsijem i drugim velikanima.

Grobari su napravili fantastičnu atmosferu, koreografiju za pamćenje. Sve je mirisalo na pedivno veče, ali ga je pokvario Staševič golom u 25. minutu. Uspeo je Partizan da napravi preokret, ali nedovoljno za prolaz dalje. Ipak, nešto slabiju partiju svojih ljubimaca Grobari su pozdravili pesmom i aplauzima, sa željom da njihov tim „gazi“ u Ligi Evrope. Kako je to izgledalo u Humskoj pogledajte u foto-priči naših reporetera sa lica mesta.

0
0

3 Komentara

  1. Dulo da je mogao ući na teren zadavio bi Petrovića garant i onda bi od roditelja tražio 5 miliona odštete za KK 🙂 Vucelicu ispadose pare iz džepa a ode i Mesi posle ovoga u bunar…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ал наајаачи је ДУЛО ДОШАО НАДАО СЕ ЛОВИ А НОЋАС ПОСЛЕ ТЕКМЕ ТУКАО ЖЕНУ КАИШЕМ ПД МУКЕ И ПРИДАВИО ЈЕ СВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ :)А ОВИХ 5МИЛКИ НЕЋЕ НИ ВИДЕТИ СВИЊАР НОСИ У ЛОЗНИЦУ ДА ВРАТИ ЛОВУ ЗЕЛЕНАШИМА

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter