1
Evropske lige

FOTO: Twitter, Squawka Football ‏

GOLČINA: Stevan Jovetić probušio mrežu na debiju, Manćini blista od sreće (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.15 u 09:31

Fudbaleri Intera startovali su trijumfom u novoj sezoni u Seriji A, pošto su u nedelju uveče na svom stadionu „Đuzepe Meaca“ savladali Atalantu sa 1:0 golom u fotofinišu susreta.

Zlata vredan gol koji je Interistima doneo tri boda postigao je fantastični Stevan Jovetić u sudijskoj nadoknadi vremena fantastičnim projektilom sa ruba kaznenog prostora gostiju.

Strateg Intera, Roberto Manćini, smatra da je kasni trijumf njegovog tima stigao apsolutno zasluženo.

– Radovao sam se i slavio sam gol Stevana Jovetića zato što sam bio veoma srećan – kazao je Manćini.

– Ostavili su srce na terenu sve do samog kraja su ginuli i nisu se predavali. Igrali smo dobro, zaslužili smo ovaj trijumf, ne bi bilo pravedno da je ostalo nerešeno – kazao je Manćini.

– Dodatna važna stvar je što je Stevan Jovetić postigao gol na debiju, tako da je sve divno – poručio je strateg „Nerazura„.

– Očekivao sam težak meč, Serija A je uvek ekstremno teška na startu takmičenja, a Atalanta je sasvim sigurno jako dobar tim – ističe Manćini.

– Uprkos tome što smo imali 20 šuteva ka golu rivala, morali smo da čekamo finiš meča kako bismo postigli taj gol – dodao je trener Intera.

Žofri Kondogbija, poput Jovetića, upisao je svoj debi u dresu Intera.

– Žofri je mlad igrač, možda se malo mučio na početku pošto smo ga opteretili napornim radom u predsezoni. Ali, tako se ovde radi. Ipak, posle toga je i on ostavio pristojan utisak. Ne želim previše da ga pritiskam, mora prvo da se navikne na fudbal u Italiji – poručio je Manćini.

Pogledajte golčinu Stevana Jovetića u sudijskoj nadoknadi vremena kojim je Inter stigao do pobede.

(youtube: YalaGoals)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter