6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZOČARANJE ZA DELIJE: Torino odvodi Luku Jovića?

Objavljeno: 20.08.15 u 09:51

Kako stoje stvari, fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi vrlo lako da ostane bez jednog od najvećih talenata u klubu, mladog 17-godišnjeg napadača Luke Jovića.

Naime, prema informacijama „Tuttosporta“, rukovodstvo Torina već izvesno vreme prati razvoj Zvezdinog napadača i zadovoljno je onim što je talentovani Jović pokazao u dosadašnjih šest kola Superlige Srbije.

Nije tajna da je Jović mečeve u novoj sezoni počinjao uglavnom sa klupe, ali i u takvoj situaciji ovaj fudbaler uspevao je da pronađe put golova pošto je u tri navrata zatresao mrežu rivala.

Plan italijanskog kluba, koji je veliki deo materijalnih sredstava obezbedio prodajom Matea Dermijana Mančester junajtedu, jeste da već ovog leta kupi napadača crveno-belih, ali da ga ostavi na stadionu Rajko Mitić sve do zimskog prelaznog roka.

Želja čelnika kluba sa severa Italije jeste da talentovani Jović do januara naredne godine odigra još nekoliko utakmica u Superligi Srbije, a onda se preseli u Seriju A.

Uprava Crvene zvezde, za vreme dok je generalni direktor kluba bio Zvezdan Terzić, konstatno je poručivala da Jović nije na prodaju, ali da bi „rukovodstvo popustilo u slučaju dobre ponude“. Prema Terzićevim tadašnjim rečima, „dobra ponuda“ zapravo je predstavljala sinonim za cifru od 5 miliona evra.

Međutim, od letos se u Ljutice Bogdana mnogo promenilo, pošto je gotovo kompletna uprava napustila klub, pa ostaje da se vidi da li će novo rukovodstvo možda biti popustljivije ili će ostati istrajno u nameri da na Joviću inkasira lepu zaradu.

Kako piše „Tuttosport“ napadač crveno-belih „smatra jednim od najvećih talenata u Evropi“. Cena Luke Jovića, po proceni specijalizovanog portala Transfermarket, je nešto veća od milion evra. Jović je prošle sezone odigrao 22 meča u Superligi i postigao je 6 golova.

0
0

6 Komentara

  1. Ako ponude mnogo nek ide,bar da popunimo kasu malo,ima jos talentovanih klinaca u nasoj omladinskoj skoli,a pfc nek dovodi bozinove i ostali skart,i onako ce uvek biti komsije svetskog prvaka,i osvajaca kupa sampiona,a to za vladu ne znam kome je sve pomagala svih ovih godina,

    0
    0
    Odgovori
  2. kolika kod da mu je cena na transfermarktu svaki igrac ne sme da napusti Zvezdu ispot 5 miliona! pa ako hoce neka ga kupi kada ga vec hvale da je najtalentovaniji spic svog godista!
    Dosta vise prodaje za sicu!

    0
    0
    Odgovori
  3. Cena nesto veca od dva a zvezda trazi 5? Ajao kako se naduvava cena igraca. Ako dobijete i ta 2 odlicno je. Mada ce vlada da doda do 5 sto je poznato. Ovo vam samo govori koliko vredite stvarno

    0
    0
    Odgovori
    • A vasi igraci su za premijer ligu!Ako dobijete po kilogram soli za igraca budite srecni jer cete imati sta da lizete ljubomorna marvo!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter