0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA PARTIZAN: Andrija Živković ima otok na kolenu, neizvestan za naredni meč

Objavljeno: 20.08.15 u 10:31

Kako stoje stvari, Partizan bi lako mogao da ostane bez usluga mladog 18-godišnjeg krilnog napadača Andrije Živkovića.

Naime, prema informacijama Sportskog žurnala, „zlatni Orlić“ ima otok na levom kolenu zbog kojeg će biti prinuđen da pauzira nekoliko dana.

Problem jeste činjenica da su crno-beli poraženi u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a naredni susret ih očekuje već u subotu kada od 19:00 sati gostiju Borcu u Čačku.

Upravo taj susret bi, kako piše Žurnal, mogao bi da propusti fudbaler „Parnog valjka“ kako bi bio spreman za revanš sa BATE-om. 

Ipak, opterećenje za trenera Milinkovića, bez dileme, jeste činjenica da su njegovi momci u dosadašnjih šest kola već dva puta teren napuštali pognute glave, pošto su bivali poraženi od Novog Pazara i Vojvodine što sasvim sigurno nije dobar put za odbranu šampionske titule.

Čačani pred start 7. kola Superlige zauzimaju četvrto mesto, igraju kvalitetno ovog leta, a prisustvo Nenada Lalatovića na klupi Borca garantuje i dodatnu mtoivaciju domaćih.

Upravo zbog navedena dva poraza Milinkoviću će biti sužen prostor za taktiziranje, pa bi morao da izvede najkvalitetniji sastav. Ostaje da se vidi na koji način će pokrpiti rupu zbog odsustva Živkovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter