2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’: Vanek ‘nokautirao’ Vojvodinu (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.15 u 22:04

Sampdorija se po svemu sudeći neće ponoviti. Od 51. minuta Plzen vodi sa 2:0 protiv Vojvodine. Vanek je primio loptu na nekih 22 metra, šutirao je snažno, lopta je malo zakačila štopera Đurića koji je samo ulepšao gol. Česi sada imaju veliku prednost.

(Izvor: YouTube/Magic Strike)

Evo kako je Plzen poveo sa 1:0.

0
0

2 Komentara

  1. Uporedite sudjenje škota Partizanu i Estrade Voši i biće vam sve jasno kako nas je osakatio j….i tompson…Prvih 15-tak minuta start sledja Stojisavljevića na sredini terena (mnogo teži od Jeftovića), sudija ne pokazuje karton…naredni napad Ožegović kosi odbranbenog igrača sudija pokazuje samo faul bez kartona(ponovo čistiji faul nego Jeftovićev)…Stojisavljević namerno laktom udara u glavu protivničkog igrača i opet ništa i onda šlag na tortu : čist penal ne svira za čehe i direktan crveni karton zbog starta Pankova i rukama i nogama sledja u gol šansi na igrača Viktorije. Dakle, ovim želim samo da uporedim sudjenje “Endi Mareya“ i Estrade iz Španije i koliko je nepostojeći crveni Jeftovića uništio Partizan. Još nešto, ja sam iz N.Sada, VOLIM Partizan ali simpatišem i to poprilično i Vošu i želim im večeras da postignu dobar rezultat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter