Fudbaleri Liverpula na jedvite jade su savladali novajliju u engleskoj Premijer ligi, ekipu Bormunta rezultatom 1:0, a jedni pogodak na meču bio je delo novog napadača “Crvenih”, Kristijana Bentekea.

Menadžer Bormunta, Edi Houi, smatra da je Belgijanac postigao pogodak u 26. minutu iz nedozvoljene, ofsajd siutacije, pa samim tim i da je njegova ekipa drastično oštećenja za oduzimanje jednog boda.


Uz sve to, Bormuntu je poništen gol što se takođe nimalo nije dopalo ovom stručnjaku.  

– Sve ovo iskreno jako frustrira. Bili smo u meču u kojoj su sve velike odluke donete na našu štetu – smatra Houi.

– Prvi gol je postigao naš igrač Tomi, a to je poništeno zbog nekog slobodnog udarca i kontra prekršaja. Ukoliko je to slobodan udarac, onda ćemo viđati slobodne udarce svaki put kada bude bio korner – ogorčen je Houi.

– A onda, pojavljuje se to neko novo pravilo o ofsajdu koji fudbal odvlači u sivu zonu. Po novim pravilima, gol Bentekea je došao iz čistog ofsajda. Našem golmanu je posao otežao njihov igrač ispred – kaže menadžer Bormunta.

– Imali smo uprkos svemu nekoliko šansi na meču, odigrali smo dobro. Znamo da možemo da igramo na ovom nivou i znamo da će rezultat doći baš kao i golovi – poručio je strateg novog Premijerligaša.