0
Evropske lige

KUP ITALIJE: Miha počeo zvaničnu sezonu pobedom i dobio novu udarnu igru u napadu (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.15 u 23:26

U duelima treće runde italijanskog kupa Salernitana je preko jedanaesteraca izbacila Kjevo, a meč večeri bio je duel Milana i Peruđe, koji je dobio tim Siniše Mihajlovića rezultatom 2:0.

Iako je Milan u trećoj rundi Kupa Italije igrao protiv niželigaša Peruđe, Siniša Mihajlović se odlučio da na teren San Sira izvede svoju najbolju ekipu, što je bila svojevrsna generalna proba pred start sezone predstojećeg vikenda.

I to je Mihajloviću donelo laku pobedu i prolaz u narednu fazu, za šta je najzaslužniji bio novi fudbaler Milana, pojačanje iz Šahtjora, Luiz Adrijano. Brazilac je naime, prvo ‘namestio’ gol Keisukeu Hondi, a onda i sam zatresao mrežu gostiju za svoj prvenac u crveno-crnom dresu i konačnih 2:0.

(youtube / Netbuster)

(youtube / Liga Goles 2015)

Milan će i u sledećoj rundi italijanskog TIM Kupa igrati protiv Krotonea, koji je trećoj rundi savladao Ternanu minimalnim rezultatom 1:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter