5
Evrokupovi

SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN: Loše za BATE koji se nada čudu i uzda u doktore, ali…

Objavljeno: 13.08.15 u 18:50

Partizan večeras od 20.00 sati gostuje Vojvodini na Karađorđu, u petom kolu SLS. Međutim, srpski šampion već sada razmišlja o gostovanju u Borisovu.

Prati se svaki detalj u igri BATE Borisov, a važan deo slagalice je i zdravstveni bilten. Treneru Zoranu Milinkoviću danas su stigle važne informacije o zadravstvenom biltenu šampiona Belorusije.

U trenažni proces vratio se vezni fudbaler Igor Stasevič koji je bio povređen u duelu sa Dandalkom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Međutim, pitanje jeda li će ofanzivni vezista biti u konkurenciji za prvi duel sa Partizanom, jer mu treba vreme da uđe u pravi ritam.

Posle dodatnih pregleda Nemanje Nikolića, crnogorskog internacionalca, koji je povređen u derbiju sa Dinamom iz Minska, vesti nisu dobre za BATE.

Povreda ligamenata skočnog zgloba će verovatno biti veća od želje da se važan šraf beloruske ekipe nađe na terenu protiv crno-belih.  

Nemanja Nikolić će raditi odvojeno od ekipe, navodi se na klupskom sajtu i verovatno će iz lože posmatrati duel sa Partizanom… 

Prvo Vojvodina, pa BATE. A bivši funkcioner Lala je propisno isprozivao nekoliko igrača crno-belih…

0
0

5 Komentara

  1. Je..s ti ljude i ekipe koji se raduju tudjim nesrecama- povredama. To nijeo dlika Partizanovih ljubitelja, navijaca, trenera i igraca, TO JE CIGANSKA FILOZOFIJA. Mi volimo da igramo sa najjacima i da vidimo koliko smo vredni i njih i sami sebe, ako izgubimo izgubili smo casno od boljih, ako pobedimo pobedili smo bolje, sve drugo je manje slatko i uzbudljivo. Cigani bi voleli da i ne igraju , samo da se pojave i da im sudije upisu pobedu, I RADOVALI BI SE KAO DA SU POBEDILI REAL, eto zato im i ide kako im ide, oni su svi bolesni!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko si ti glup, stidi se ovog naslova ,,Srbija,, PArtizan je 5 puta vise uradio za srpski fudbal u poslednjih 8 godina nego svi klubovi zajedno, da nije Partizana nasa liga bi bila ispod 40 mesta. Tvoja zvezda NISTA nije donela srpskom fudbalu u poslednjih 8 godina NISTA, dzabe zauzima mesto za evropska takmicenja najveci ste ukor, bruka i sramota.

      0
      0
      Odgovori
      • Pa glupane jedan,upravo je zato i naslov Srbija jer više od pola Srbije bi to želelo da bude,samo si ti ograničen i ne shvataš.Tvoj klub je najlopovskiji i sa najviše kriminalnih radnji u istoriji našeg fudbala,zato je i najomraženiji u zemlji.

        0
        0
        Odgovori
  2. Ако су за Партизан добре вести повреде играча БАТЕ онда је то и бедно и тужно.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter