7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVI ‘EVROPSKI DERBI’: Vojvodina ‘srušila’ šampiona u Novom Sadu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.15 u 21:59

U poslednjem meču 5. kola Jelen Superlige, u svojevrsnom ‘evropskom derbiju’ Vojvodina je u Novom Sadu savladala do ovog kola Partizan rezultatom 3:2 (2:1).

Vojvodina je od samog starta meča pokazala da više želi pobedu u ovom duelu i to joj se ekspresno vratilo. I to tako što je koristila neshvatljive greške odbrane Partizana, a prvi je ‘povukao’ Mirko Ivanić koji je u 7. minutu pobegao Fabrisiju i Balažicu i iz drugog pokušaja, treba reći i uz dosta sreće, zatresao mrežu Živka Živkovića.

Posle hladnog tuša za šampiona stigao je još jedan, ledeni. Aleksandar Stanisavljević je majstorski izveo prekid sa desne strale, levom nogom, Živković je krenuo napred, pa stao, dovoljno da ‘kifla’ Stanisavljevića završi u rašljama svog gola.

Čim je Partizan preuzeo inicijativu, pronašao je recept za gol. Agresivnom igrom na sredini terena Brašanac je oduzeo loptu, zatim i proigrao Abubakara Oumarua koji je postigao svoj prvi gol na meču, ali ga nije proslavio, jer je lepe trenutke proveo upravo na stadionu ‘Karađorđe’.

Sjajno prvo poluvreme dobilo je svoj nastavak u vidu drugog dela igre, kada je Valeri Božinov imao sjajnu priliku za gol, ali je sa leve strane pomalo iskosa, ali iz izgledne pozicije, šutirao veoma slabo, na oduševljenje domaće publike.

Kazna je stigla u 61. minutu kada je Ognjen Ožegović duplirao prednost Vojvodine, ali je Abubakar Oumaru samo par minuta kasnije prepolovio, kada je iskoristio odbitak, možda i lošu reakciju golmana Žakule i zatresao njegovu mrežu.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat meča, s obzirom da je Partizan od 71. minuta igrao sa igračem manje posle drugog žutog kartona Darka Brašanca. Vojvodina je brojčano nadmoćnija stvarala odlične prilike iz kontranapada, ali su Ognjen Ožegović i Mirko Ivanić bili neprecizni, možda i sebični u prilikama pred sam kraj meča.

(youtube / Sport Girl Fan)

U sudijskoj nadoknadi i Igor Đurić je dobio drugi žuti karton, pa su snage bile poravnate na terenu, ali prekasno za Partizan koji je upisao drugi poraz u prvenstvu i sada sa devet bodova je prepustio lidersko mesto, dok je Vojvodina pretekla crno-bele na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

0
0

7 Komentara

  1. Vosa je stara dama da ne kazem k…a fkcz,igrali smo i izgubili smo,bez samaranja,namestanja i zaplasivanja,a obrni okreni,opet ce vockica da bude treca,cetvrta,peta,sestaaaaa….samo lagano.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nista neobicno i neocekivano.Grobarcici su toliko prepotentno usli u tekmu,kako igraci,tako i trener,koji,zamislite,tvrdi kako su favoriti u prvenstvu i to sa ovom ekipom.Pa golman Zivkovic nema mesta u minimum 6-7 prvoligaskih ekipa,Petrovic,Balazic i Brazilac obicne trube,kao i Jevtovic,Brasanac i Babovic.Abubakar je brz kao struja ali tehnicki nula,Azisov momak je proslo svrseno vreme i jedino sto nesto vrede su mali Zivkovic i Vulicevic.Zar sa takvim igracima da budu toliko prepotentni,kad ih samo u nasoj ligi ima koliko hocete.Tvrdim da prva dva mesta osvajaju Zvezda i Vosa a da se za trece odlucuje izmedju partizana i Cuke,pod uslovom da ne proda Cuka ceo tim a vec je pocela.

    0
    0
    Odgovori
    • Bas bi reko da zvezda nema tim ko tamo vredi?? Samo rajkovic a eto partizan je bar u evropi dokazao sta zna(ne zna puno ali osigurana evropa) sta ima sad da se dokazuje sa zvezdom koja je ispala od kairata a prvenstvo je beton liga

      0
      0
      Odgovori
  3. Sine sta nije u redu sa tobom pa sta ako je Partizan izgubio od Vojvodine ti sada tu nesto pricas kao da je izgubljena utakmica od Celzija

    0
    0
    Odgovori
  4. Zao mi vas grobari,Evropska Vojvodina je Evropska vojvodina.Mala maca ste,haha.
    Hvalite se danima kako imate najbolji klub,haha.Ajmo Pazar!Ajmo Voso!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter