28
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOŠ VAZURA: Košarkaši, ne očekujte pomoć od nas!

Objavljeno: 13.08.15 u 10:08

Generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura srušio je san Grobara da će ta sekcija u slučaju plasmana u Ligu šampiona pomoći košarkaškom klubu.

Vazura je istakao da je fudbalski klub takođe u velikim problemima i da ako dođe do dobijanja velikog novca da će on biti usmeren isključivo na „ozdravljenje“ finansija te sekcije.

– Imamo mnogo svojih problema i sad nismo u situaciji da pomognemo košarkaškoj sekciji. Postoji veliki broj nasleđenih dugova i to moramo da regulišemo – rekao je Vazura za Kurir.

Podsetimo, FK Partizan je zimus posle prodaje Petra Škuletića prosledio 200 hiljada evra KK Partizan. Navijači crno-belih su se ponadali da ako fudbalska sekcija izbori plasman u Ligu šampiona i zaradi 14 miliona evra da će pomoći izabranicima Duška Vujoševića.

0
0

28 Komentara

  1. HOTSPORT»FUDBAL»DOMAĆI FUDBAL»
    VUČIĆ: Država je mnogo pomagala fudbalski i košarkaški klub Crvena zvezda, više nego FK Partizan
    Zasto drzava pomaze samo Zvezdu? Kk PARTIZAN nema para cak ni da ucestvuje u evopskim takmicenjima. Kk cz je donedavno imala dug od 16 miona evra. Sada visemilionski budjet
    Da li je to posteno?

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije ni jasno zasto pustate komentare poremecenih likova poput ovog koji se potpisuje kao Dzabar. Ko si bre ti zaslepljeni magarce da psujes i vredjas. To mozes da radis sa svojim drugarima, ovde svako ima pravo da iynese svoj stav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kosarka je nosila ime PARTIZAN. Mislite da bi ko cuo za Partizan da nije bilo Vujosevica i kosarke? Jednu sezonu se ukopaju i vi ih vredjate. Ajde nadjite boljeg trenera pizda vam materina ciganska. Covek ne prima platu Bog zna od kada. Ali ne brinite, izvuce Dule najslavniji PARTIZANOV klub. Kada je osvajao igde ista, bio vam je dobar. I ne pravite se pametni, jer niste. Cigancine maloumne.

    0
    0
    Odgovori
  4. E pa ovo vec nije u redu.FK ce ulaskom u LS i prodajom igraca za manje od godinu dana zaraditi izmedju 20-30mil eura.Ukoliko se sav novac zaradjen od prodaje ulaznica u LS i eventualno masno naplacenih osvojenih bodova ne POZAJMI za oporavak KKP ,bice ovo vruca i poslednja jesen u foteljama.Osim ako neko stisne petlju pa javno iznese razlog ovakvog stava uprave,

    0
    0
    Odgovori
  5. Podrzavam upravu FK u potpunosti. Pa zar su Dule i Danilovic pomagali FK dok su plivali u parama u deceniji igranja EL ili su trosili lovu na dovodjenje kvalitetnih pojacanja i za njihove plate, da ne kazem stipendije. Tako pravi klub i treba da se ponasa, pa nikome ne pretice, i FK je u dugovima. Hocete li da i njih snadje sudbina kosarkaske sekcije. Na kraju krajeva sadasnje rukovodstvo FK nije kupovalo slike i dzipove i senlucilo po kafanama. Sami smo krivi sto takvi vode instituciju.

    0
    0
    Odgovori
    • Šta je gane, ne znaš više za koga da navijaš? Ne znaš ko je ko, i koji klub vam je ugašen a koji aktivan, pa se predstavljaš kao Grobar jer se kod nas ime, grb i istorija ne prodaju… Velika količina frustracije i straha od Duleta je u vama, sve da imate budžet kao Srbija cela, a Partizan da ima samo 5 klinaca… I dalje ste u strahu, bez izgleda da se oporavite skoro…

      0
      0
      Odgovori
      • E moj brate, veci sam ja Grobar nego sto ti mozes i da zamislis, ali da Popoviceve firme jesu u blokadi to je istina a da ce jednog dana Covic i kompanija biti tamo gde im je mesto i u to sam siguran jer ovo sto rade je kriminal a podrska Dulu da nam partizan vrati tamo gde je bio svih ovih godina i kad smo uzivali u onim casovima ljubavi u pioniru i u reni kad su padali svi oni velikani.Sve sam to uzivo ispratio!!!

        0
        0
        Odgovori
  6. Koja logika, pokrij dugove Vujosevicu i Danilovicu, koje su oni napravili pogresnim vodjenjem kluba, pa ce oni opet sa istim sistemom da prave minuse i trose tudje pare ( posto svoje ne zele da daju ) … UZAS !@

    0
    0
    Odgovori
  7. Košarkaški tim je svih ovih godina mnogo više doprineo imidžu Partizana nego fudbalski tim. Održao je nas navijače u uverenju da će mnogo bolji dani i za FK Partizan doći. Ti dani se naziru i zato gospodine Vezura na jednoj od narednih sednica FK, baš Vi, treba da date predlog da se pod hitno da značajna finansijska pomoć KK Partizan. U suprotnom, dani celokupne uprave Partizana su izbrojani.

    0
    0
    Odgovori
  8. Zapečatio si sebi sudbinu u Partizanu ovom izjavom… Vidim da si ogrejao srca isfrustriranih cigana ovde na portalu, samim tim znaš da ti sleduje porcija sa Juga i šut u taj masni but! MRŠ!

    0
    0
    Odgovori
        • Ti ces nekom da pricas kako stvari funkcionisu a ne znas da pises kako treba,vazno je da je za vreme pecatiranog sve bilo posteno.

          0
          0
        • Ma sta ti meni pricas o pecatiranom kad sam ja vec 6 godina clan SNS i ako je neko unistio ovu drzavu onda je to taj pecatirani ali ovu upravu je doveo Vucic i to isto pokusava u kosarkaskom klubu ali mu Dule smeta i zato ovi sad nece da pomognu nista.Prosto mi nije jasno sta tu ima Vucic da se mesa ali jel vidis kako su se sponzori u Zvezdi koji su hteli da odu odjednom predomislili, pa gde to jos ima. Hocemo pravnu i postenu drzavu a verovao sam da to samo Vucic moze da uradi ali vidim da u ovoj Srbiji ipak to niko nije kadar da uradi, nazalost….

          0
          0
    • Nece ti ni tvoj prijatelj Vuletic pomoci pravno kad resimo da te oteramo. A bolje da ne pominjemo koliko su novca u blokadi Popoviceve firme.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter