0
Evropske lige

U NEMILOSTI ‘SPECIJALNOG’: Murinjo kažnjava Evu Karneiro, na ‘hlađenju’ protiv Sitija

Objavljeno: 12.08.15 u 11:56

Lepa doktorka Čelzija koju zna gotovo ceo svet, Eva Karneiro, suspendovana je od strane Žozea Murinja pa u narednom periodu neće smeti da prisustvuje treninzima, mečevima, niti da prilazi hotelu gde je smeštena ekipa Čelzija.

Eva Karneiro dobila je ozbiljne grdnje od strane Žozea Murinja u subotnjem meču prvog kola Premijer lige kada je Čelzi remizirao sa Svonsijem na svom Stamford Bridžu. U petom minutu nadoknade, doktorka je uletela na teren da ukaže pomoć povređenom Edenu Azaru, a ‘Specijalni’ se naljutio zašto je to radila na samom terenu, umesto van njega.

Zato će lepa Eva od sada biti na ‘hlađenju’ i propustiće sledeći meč protiv Mančester Sitija odlukom Žozea Murinja. Takođe, neće smeti da prisustvuje treninzima, mečevima, niti da prilazi hotelu gde je smeštena ekipa Čelzija.

– Nisam bio zadovoljan reakcijiom medicinskog tima, jer, iako ste doktor ili sekretar na klupi, morate da se razumete u igru. Azar je jednostavno dobio udarac i bio je preumoran. Medicinski tim je reagovao impulsivno i veoma naivno – rekao je Murinjo posle meča.

Eva Karneiro se oglasila posle kritika Murinja na svom ‘fejsbuk’ profilu i zahvalila se svima koji su je podržali. Ipak, nije joj to pomoglo, pa joj sleduje svojevrsna kazna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter