0
Evropske lige

PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Odlazim, ali samo ako me pozove Barsa!

Objavljeno: 12.08.15 u 19:54

Napadač Selte i jedno od najprijatnijih iznenađenja Primere u poslednje dve godine – Nolito, priznao je da bi napustio Vigo samo u slučaju ponude iz Barselone.  

Malo ko se seća, ali Nolito je godinama čekao šansu u Barseloni B, a sa prvotimcima je šansu dobijao ponekad i to samo u mečevima Kupa kralja. 

Za Katalonce je nastupao u periodu od 2008. do 2011. u kom je zabeležio svega pet nastupa uz jedan gol za prvi tim. 

Nakon toga, igrao je za Benfiku, Granadu, da bi leta 2013. došao u Seltu upravo na poziv Luisa Enrikea, koji ga i danas želi u Barseloni umesto Pedra Rodrigeza koji je na pragu odlaska u Mančester junajted.

– Ili odlazim u Barselonu ili ostajem u Selti, to su jedine moguće opcije, bez obzira na ostale ponude koje svakodnevno dobijam. Ima finansijski bolje ponude nego u Selti, ali ovde sam srećan i ne želim da odem. Ipak, Barsa je Barsa, na taj poziv ne mogu da kažem “ne“. Ponavljam – ili odlazim na Kamp nou ili ostajem u Selti – rekao je Nolito.

Pročitajte i naš tekst o najpotcenjenijem igraču današnjice koji ima više trofeja od Zidana, Ronalda, Kristijana Ronalda, Maradone i Pelea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter