4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAKUJU KOFERE: Grof Božović sastavio spisak ‘otpisanih’

Objavljeno: 12.08.15 u 15:18

Veliki broj novih fudbalera u prvom timu Crvene zvezde neminovno je doveo do toga da trener Miodrag Božović mora da krati spisak odnosno da se zahvali na saradnji opjedincima.

Već dugo postoji priča da je Džošua Parker dobio odrešene ruke u potrazi za novim klubom, a od danas su na tom spisku prema saznanjima Goal.com još i Miloš Cvetković i Nenad Gavrić.

Pored ove trojice igrača Marakanu će uskoro napustiti gotovo sigurno Vukan Savićević koji prelazi u Slovan iz Bratislave, kao i Aleksandar Kovačević koji je još uvek u potrazi za klzubom koji bi ga angažovao.

Ko će se od prvotimaca Zvezde naći na spisku selektora Ćurčića saznajte OVDE, a koja legenda kluba sa Marakane je kandidat za trenera Olimpika iz Marseja OVDE.

0
0

4 Komentara

  1. A be paprikar,posto babure batko?gde gi ljakse udari tu trava ne nice!!!gledaj svoj real sa nisavu i ne zabadaj nos gde mu nije mesto!!

    0
    0
    Odgovori
  2. I ovaj prelazni rok azilanti nisu prodali nikoga samo ih napustaju fudbaleri ali su zato doveli 12 novih! S’obzirom da ih drzava finansira mi ili smo jako bogata zemlja ili smo mnogo glupa nacija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter