0
Evropske lige

OZVANIČENO: Zlatni ‘Orlić’ kod Srba u Bundesligi!

Objavljeno: 12.08.15 u 11:33

Član zlatne generacije omladinske fudbalske reprezentacije Mijat Gaćinović karijeru će nastaviti u Ajnthahtu iz Frankfurta, potvrdio je ovaj Bundesligaš.

Gaćinović je mogao da bude velika uzdanica Vojvodine u predstojećim duelima sa Viktorijom Plzen u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali se po osvajanju zlata na SP na Novom Zelandu odlučio da karijeru nastavi u inostranstvu.

Želja mu se ispunila, kupio ga je Ajntraht iz Frankfurta za 2.000.000 evra i to od švajcarskog investicionog fonda, koji je ranije otkupio pravo na njegov ugovor od Vojvodine.

Tako će ovaj krilni napadač zaigrati sa još dvojicom Srba u timu, bivšim kapitenom Vojvodine Slobodanom Medojevićem i Aleksandrom Ignjovskim.

– Bundesliga je oduvek bila moj san. Slobodan Medojević mi je ispričao mnogo toga lepog o Frankfurtu i jako sam srećan što ću ispuniti svoj fudbalski san – rekao je Gaćinović za zvanični klupski sajt Ajntrahta. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter