3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUIS IBANJEZ ZA HOTSPORT: Nemamo izvođača penala, sam sam odlučio da šutnem!

Objavljeno: 12.08.15 u 22:05

Crvena zvezda je savladala Čukarički sa 3:1, iako je posle prvih 45. minuta gubila sa 1:0, ali je u drugom poluvrmenu stvar u svoje ruke uzeo Luis Ibanjez, koji sa dva pogotka i asistencijom pogurao svoj tim do trijumfa i desetog boda.

Upravo je Argentinac bio sagovornik HotSporta posle fenomenalnog meča na stadionu „Rajko Mitić“.

– Najvažnije je da smo pobedili i osvojili nova tri boda. Veoma mi je drago što sam postigao prve pogotke u crveno-belom dresu. Nadam se da ću seriju nastaviti u narednim kolima. Čestitam i momcima na sjajnoj igri večeras – istakao je Ibanjez.

Pitali smo Argentinca da li je trener Miodrag Grof Božović odlučio da on šutira jedanaesterac, a ne Katai koji ga je promašio protiv Radničkog iz Niša.

– Nemamo izvođača penala. Trener nije odredio ko šutira najstrožu kaznu, ipak znao sam da ću ja uzeti loptu ako do jedanaesterca dođe. Takođe, želju je imao Vieira, ali sam ja uzeo loptu i ispostavilo se kao dobra odluka – rekao je Ibanjez.

Levi bek se već okreće sledećem izazovu i gostovanju u Surdulici u nedelju.

– Ne poznajem ekipu Radnika. Ipak, igramo u gostima i znam da nas čeka težak posao. Nema razmišljanja, idemo po tri boda. Zvezdi je to imperativ – zaključio je Ibanjez.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter