1
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

DOŠAO NA RED: Zidan, Klop, Anćeloti… Piksi

Objavljeno: 12.08.15 u 13:50

Već posle prvog kola Olimpik iz Marseja je ostao bez trenera pošto je Marselo Bjelsa odlučio da se povuče sa klupe kluba sa Azurne obale.

I tako od subote traje nagađanje ko bi mogao da nasledi Argentinca. Prvi je na spisku bio Zinedin Zidan koji se pristojno zahvalio na ponudi. Usledio je poziv Jirgenu Klopu koji ne želi da prekida odmor. Potom je izabran Karlo ANćeloti kao meta, ali on posle Reala čeka bolju ponudu. I na kraju je na red došao Dragan Stojković Piksi, saznaje Parizijen, a prenosi Mocartsport.

Iako se govorkalo da bi upravo Piksi, koji je trenutno bez angažmana, mogao da preuzme našu reprezentaciju i pokuša da je odvede na Mondijal u Rusiju 2018. godine ukoliko legenda srpskog fudbala prihvati ponudu svog nekadašnjeg kluba od toga neće biti ništa.

Međutim, Stojković nije jedini kandidat odnosno pored njega kao moguće rešenje za klupu Olimpika figurira i selektor Čilea Horhe Sampaoli pa onima koji su za ideju da Piski bude selektor preostaje da navijaju da posao u Marseju dobije njegov protivkandidat.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter