10
Domaći fudbal

ZABRANJENO ZA GROBARE: Novosađani odredili gde je na Karađorđu zabranjen ulaz navijačima Partizana

Objavljeno: 10.08.15 u 22:14

Kao što smo vas već danas obavestili derbi meč 5. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana zbog obaveza dva tima u evropskim takmičenjima pomeren je za četvrtak, a meč na stadionu Karađorđe počeće u 20 sati.

Novosadski klub je obavestio javnost da prodaja ulaznica za meč počinje u sredu od 9.00 časova na prodajnim mestima GIGS TIX-a u "srpskoj Atini" i trajaće do 19.30 sati, dok je prodaja na blagajnama stadiona Karađorđe organizovana od 12 do 18 sati. Na dan utakmice karte će moći da se kupe na centralnoj blagajni od 12 do 20 sati.

Ono što je zanimljivo je da je uprava kluba odlučila da Zapadnu tribinu Karađorđa profglasi domaćom odnosno navijači koji dođu sa gostujućim rekvizitima biće premešteni na gostujuću tribinu.

- Napominjemo da je, odlukom UO FK Vojvodina, Zapad proglašen domaćom tribinom, što znači da na nju neće imati pristup gledaoci koji na stadion dođu sa obeležjima FK Partizan. Preciznije, redarska služba ce te gledaoce, čak i ako imaju ulaznicu za Zapad, preusmeravati na istočnu tribinu.

Istovremeno, vlasnicima sezonskih karata FK Vojvodina za istočnu tribinu, biće omogućen ulaz na Zapad i Sever. Oni koji imaju te karte, kao i vlasnici sezonskih ulaznica za Zapad, koristiće ulaz broj 4 na ovom delu stadiona, objašnjeno je na sajtu Vojvodine.

Pogledajte najlepših pet golova prethodne runde domaćeg šampionata, među kojima se ističe onaj bivšeg člana Partizana.

1
0

10 Komentara

  1. Na celom svetu je zapadna tribina domaca, gostima pripada samo jedna tribina odnosno odredjeni procenat mesta. Dovidjenja, prijatno. Kratko i jasno, idite u Bg pa gledajte pfc sa zapada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sada mogu da kažem da već 5 godina idemo na utakmice između Vojvodine i Partizana i uvek idemo na zapad, čak samo par puta imali i šalove Partizana, a sada već 2 godine nešto izmišljaju da ne možemo na odrđene tribine da uđemo.
    Boli ih ono što znaju, da su bukvalno klub duge tradicije bez navijača!
    Novi Sad je crno beli grad!

    0
    0
    Odgovori
  3. Imao sam zelju da sa decom dodjem da gledam utakmicu pravu posle duze vremena u Srbiji ali nista od toga kako detetu od 6 , 8, i 10 godina da kazem da necemo ici na utakmicu zato sto nesmeju da obuku dresice u kojima spavaju , ili mozda da idem na istok i pomolim se bogu da ostanemo citavi strasno nemam stvarno reci…..

    0
    0
    Odgovori
  4. madjari …….. nas je ceo stadion ! Novi Sad je CRNO BELI GRAD ! zna se ko su gazde grada . GROBARI S’TOBOM SVE DO POBEDE!

    0
    0
    Odgovori
  5. Mi Srbi smo poznati po tome da imamo opstu amneziju kada treba neceg loseg da se setimo iz nase proslosti.Tako i ovaj slucaj sa zabranama.Zar se ne secate finala kupa Partizan-Vojvodina,kada su autobusi sa vojvodininim navijacima zaustavljeni jos na autoputu?Da u Vojvodini imaju muda ne bi ni na istok dozvolili grobarima da udju.

    0
    0
    Odgovori
  6. Kako ništa ne zabranjuje, ako mi zabranjuje da nosim Partizanov dres na zapadu, jer ne zelim da budem sa najvatrenijim navijacima Partizana, nego sa decom u dresovima na zapadu.

    0
    0
    Odgovori
  7. Kako nije zabranjeno ako ja ne mogu kao navijac partizana da sednem i gledam utakmicu u crno belom dresu? Zasto je problem nastao sada kad nikada i nije bilo problema? Jedini problem koji se desi na svakoj utakmici bilo to protiv partizana ili zvezde jesu „Stara Garda“ i „Vosini verni navijaci sa zapada“ koji cim se skandira pesma ustani zapade sa istoka oni odma skacu i oce da tuku sve odreda ko nije navijac vojvodine. Zasto ja sa detetom moram da idem na istok medju huligane i da rizikujem nesto ako sam do sada isao 100 puta na zapad u partizanovom dresu i navijao za one koje ja hocu. To je kao da ti kazu vidi mozes da udjes na bilo koju tribinu osim na sever zapad i jug.

    0
    0
    Odgovori
  8. Gospodine Milosavljeviću , Vi ćete daleko dogurati u svojoj profesiji! Samo ovaj vaš tekstpokazuje da ovih dana niste, baš, u formi. Niste dobro shvatili odluku organizatora meča.Naime , niko ovde nikome ništa ne brani! Za navijače i goste obezbedjena je istočna tribina na kojoj im neče smetati navijaći Vojvodine da navijaju koliko im volja. Isto tako, navijači Partizana mogu ući na bilo koji deo stadiona bez obeležja svog kluba. Novi Sad je divan,otvoren i gostoljubiv i nikome dobronamernom ništa ne zabranjuje,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter