0
Evrokupovi

VREMEPLOV: Sećate li se šta je sve Ronaldo uradio kada je podigao Teatar snova na noge!? (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.15 u 21:39

Postoje igrači zbog kojih se zavoli neki klub, zbog kojih se živi za fudbal. Takvi su sposobni da jednim potezom ispišu i promene istoriju ove igre i nateraju publiku da skandira njihovo ime uz duboki naklon. Otkako se Bubamara kotrlja travnatim terenima, malo je takvih kakav je bio – Luis Nazario de Lima Ronaldo. 

Beše to 23.04.2003. godine, dan kada je Old Traford aplaudirao legendi brazilskog i svetskog fudbala.

Bio je to revanš četvrtfinala Lige šampiona između domaćeg Mančester junajteda i Real Madrida, prvu utakmicu „kraljevski“ klub pobedio je rezultatom 3:1, tako da su „crveni đavoli“ od samog početka morali da krenu sa svim oružjem kojim raspolažu, ali je i Ronaldo pokazao svoj arsenal, te je demonstrirao silu het-trikom.

Iako su domaći na kraju uspeli da pobede sa 4:3 to im nije bilo dovoljno da prođu dalje. Ronaldo je obeležio ovaj dvomeč velikana, i upisao se u besmrtne. Nakon njegovog izlaska iz igre u 67. minutu, ceo stadion je ustao i aplaudirao mu, što dovoljno govori o njegovoj veličini. 

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter