10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SL: Zvezda dvaput jurila prednost i pobedila Voždovac! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.15 u 18:57

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na Vračaru ekipu Voždovca rezultatom 3:2 (1:2) posle preokreta, dok je Vojvodina u gostima savladala Mladost – 1:2. 

U još jednom uzbudljivom duelu crveno-belih, Zvezda je do pobede došla nakon preokreta, a domaći su dva puta imali prednost. 

Već u četvrtom minutu, Voždovac je poveo preko Alena Mašovića. Napadač domaćih iskoristio je veliku grešku Marka Petkovića koji je vratio kratku loptu ka Rajkoviću, a Mašović ukrao loptu i pogodio za 1:0.  

https://www.youtube.com/watch?v=GZHFDdAErno

Crveno-beli su zaigrali znatno ofanzivnije, a to se isplatilo u 24. minutu kada je Katai iskoristio dodavanje Vereda za 1:1. 

https://www.youtube.com/watch?v=useYxD145fA

Kada su svi očekivali da će se prvo poluvreme završiti nerešenim rezultatom, usledio je novi šok za Zvezdu. U 41. minutu Predrag Sikimić je ostao potpuno sam na drugoj stativi posle centaršuta Ristovića i glavom savladao Rajkovića.

Ipak, gosti su u drugom poluvremenu u razmaku od samo tri minuta došli do potpunog preokreta. Prvo je u 61. minutu Vijeira glavom sa prve stative izjednačio na 2:2, da bi tri minuta kasnije Luka Jović izbegao ofsajd poziciju, prevario golmana i postavio konačnih 2:3.

https://www.youtube.com/watch?v=SGTRxWi8Z4w

https://www.youtube.com/watch?v=P1uEPptiBvs

Domaći su Zvezdi dodatno olakšali posao, pošto je u 79. minutu Ivković isključen zbog drugog žutog kartona.

Nekoliko minuta pre toga, u svlačionicu je poslat i trener Voždovca Bratislav Živković zbog prigovora. 

U drugom današnjem meču, Vojvodina je u gostima pobedila ekipu Mladosti rezultatom 2:1. Strelci za Novosađane bili su Puškarić u 57. minutu iz penala i Paločević u 87, dok je za domaće pogodio Pavlov u 80. minutu.

Voždovac – Crvena zvezda 2:3
(Mašović 4, Sikimić 41 – Katai 24, Vieira 61, Jović 64)
Voždovac: Popović – Zlatković, Terzić, Ivković, Jovanović – Grujić, Pavlović – Mašović, Sinđić, Ristović – Sikimić
Crvena zvezda: Rajković – Ibanjez, Mbođ, Pavićević, Petković – Grujić, Jovanović – Katai, Ristić, Vered – Vijeira

0
0

10 Komentara

  1. ЗНА СЕ КО ОВДЕ ВОЛИ ДА КРАДЕ!

    ПА НЕЋЕМО ВАЉДА СА ЦИГАНИМА ДА СЕ ВОЗИМО У АУТОБУСУ!

    СА ВАМА НИ У ЦРКВУ!!!

    МАРШ У ИНДИЈУ, СЕМЕ ВАМ СЕ ЗАТРЛО И ПОВЕДИТЕ ОВЕ СИРИЈЦЕ СА ВАМА!

    0
    0
    Odgovori
  2. Toletovi grobari se ljute i kad je sve regularno,a zaborave sta je bilo juče- 95.min. a igrali bi dok hrvatski nogometni klub ne da gol.
    Ali Tole je Tole.
    Izbace jednu jadnu Steauu,a zaborave da 10 god.bod nisu osvojili u Evropi!
    E jadni li ste!

    0
    0
    Odgovori
  3. A niko ne vodi polemiku o tome sto ljudi u Srbiji ne mogu da gledaju domaci fudbal jer ih lopovska Arena ucenjuje sa placanjem…Sramota….

    0
    0
    Odgovori
  4. Velika dilema, da li je Majo Vujovic(silom prilika gradjanin N.S.) fudbalski sudija koji je navijac CZ ili prodavac alk. pica sa prve tezge na kvantasu u N. S….a tek 3 gol cz iz cistog ofsajda i naravno, svaki protivnik cz UTAKMICU NIJE ZAVRSIO SA 11 IGRACA… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ono je bio ofsajd kao sto je juce bio penal za spartak…vidi se lepo da igrac skroz gore kasni sa izlazenjem i pravljenjem ifsajd zamke…
      Nije nama fudbal tu gde jeste zbog toleta, sudija ili glupih novinara, nego zbog napaljenih navijaca koji u svemu vidi teoriju zavare..
      Ziv bio druze

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter