7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NE DA SVOG MESIJA: Crno-beli odbijaju silne milione za Andriju Živkovića!

Objavljeno: 09.08.15 u 12:16

Godina iz snova za Andriju Živkovića mogla je da dobije svoju novu etapu prelaskom u Francusku i to za ogromnu svotu novca, ali Partizan za sada sve to odbija.

Osvajanje Svetskog prvenstva za omladince ga je vinulo u nebo, a meč protiv Steaue je potvrdio da je Andrija Živković, iako tek 18-godišnjak, već sada spreman za velika dela. Zato nije ni čudno što je pola Evrope ‘poludelo’ za njim, ali Partizan za sada odoleva svim pritiscima.

Naime, u Humsku je stigla zvanična ponuda za Andriju Živkovića od francuskog Sent Etjena u iznosu od čak osam miliona evra, što je Partizan glatko odbio!

Ni to nije dovoljno da se zadovolje čelnici crno-belih, a podsećamo da Živkovićev ugovor pripada Partizanu samo 25 posto, dok ostatak je u vlasništvu njegovih roditelja i menadžerske agencije Pinija Zahavija.

Andrija ima ugovor sa Partizanom na još godinu dana i biće glavna uzdanica ‘parnog valjka’ pred dvomeč sa BATE Borisovim u borbi za Ligu šampiona.

0
0

7 Komentara

  1. Pa svakom normalnom ko iole razume fudbal i ugovore fudbalera, kao i bilo koji drugi posao….. jasno je da ako igrac ima ugovor na jos godinu dana, zadnji rok za prodaju je do 31 avgusta ako klub ocekuje da dobije obestecenje( pod uslovom da je trajanje ugovora do juna 2016) u protivnom igrac moze da pregovara vec od januara transfer u drugi klub kao slobodan (Bosmanovo pravilo)…… a svi napisi o odbijanju svemirskih cifara su u stvari pokusaj dodatnog pumpanja cene…… a mali je sjajan i bez problema ce naci neki ozbiljniji zapadni klub. Ako je uprava tako jaka i ozbiljna, neka produzi ugovor sa tim deckom i proda ga za dve godine za 15-20 miliona poput Mamica i njegovih transfera…..

    0
    0
    Odgovori
    • Upravo tako…Od (daj Bože) ulaska u Ligu šampiona pored već dobijenih 5,5 miliona e dobićemo još minimum 9. Ako je istina da je za kompletno godišnje funkcionisanje kluba neophodno 10 miliona, ponuditi Andriji novi trogodišnji-četvorogodišnji ugovor gde će zarađivati 1 milion po sezoni (ostaje para za to), jer bar toliko zaslužuje a i vredi. Dovesti levog beka obavezno-Petrovića oterati, još jednog dobrog napadača i kvalitetnog štopera i uraditi konačno nešto konkretnije u grupnoj fazi LŠ (pobeda 1,5 milion, nerešeno 800 hiljada mislim). Andriju sledeće ili one tamo godine prodati za 20 miliona e. Tako rade ozbiljni klubovi, tako radi napomenuti Mamić.

      0
      0
      Odgovori
  2. Dosta je bilo ucenjivanja jaki Europskih klubova za sitne pare I posle ih prodaju bar 5 puta visoj ceni.
    Strancima placate fudbalere I kupuje po Europskih cenama.
    Ipak su oni fudbaleri I ne vracajte se u robovlasnicko drustvo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Осим што ретко помињете да је он само 25% у власништву партизана и да му уговор истиче у јануару ! На страну та прича о 8 милиона !

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. ZILE CE BITI JACI I OD SPONZORSTVA PO DIREKTIVI, GASPROMA… .!. XXAAXXAA .!. Sto bi nas Tosa rekao: zvezda nema problem sa novcem, igra sa sve vecim budzetom, a rezultat toga je-NISTA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter