0
Evropske lige

MURINJO ‘REŽAO’ NA LEPU DOKTORKU: Šta bi tek radio da ima OVAKAV medicinski tim?! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.15 u 11:33

Žoze Murinjo još jednom je pokazao da mu neuspesi itekako teško padaju, ovog puta stradala je doktorka Eva Kaneiro. Šta bi tek uradio ‘genijalcima’ sa meča azijske Lige šampiona?

Čelzi je dva puta imao vođstvo protiv Svonsija, ali su crveni karton i penal za goste usmerili meč na drugu stranu. ‘Plavci’ su na svom Stamford Bridžu branili bod, a nervoza koja u takvim situacijama zahvata Žoze Murinja najbolje je osetila lepa doktorka Čelzija Eva Kaneiro.

Ona je prilikom intervencije nad povređenim Edenom Azarom u poslednjem minutu nadoknade, želela da mu pomoć ukaže van granica terena, što se nikako nije dopalo portugalskom stručnjaku.

– Nisam bio zadovoljan reakcijom medicinskog tima u finišu meča. Bilo da ste lekar, ekonom ili sekretarica, morate da poznajete pravila fudbalske igre. Morate da znate da u situaciji kada imate igrača manje lekari nema šta da traže na terenu, osim ako je u pitanju neka izuzetno teška povreda – rekao je posle meča Murinjo, a evo i kako je izgledao njegov ‘razgovor’ sa Evom Kaneiro.

Ostaje nam samo da se zapitamo šta bi bilo kada bi mu ovaj dvojac činili medicinski tim? Na utakmici azijske Lige šampiona između Moghreba i Al Hilala, dogodila se više nego komična scena. Verujemo da bi ovo i Murinju izmamilo osmeh na licu, kakav god da je rezultat njegovog tima.

(youtube / Akhbar Tv)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter