17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MINISTAR STEFANOVIĆ O NAMEŠTANJU: Ne pratimo samo Zvezdu, već i Partizan, Čukarički, OFK…

Objavljeno: 09.08.15 u 13:34

Istraga potencijalno nameštenih utakmica Jelen Superlige je u punom jeku, a krajnji rezultati mogli bi da dovedu do ozbiljnih potresa u fudbalskoj Srbiji.

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da Uprava kriminalističke policije istražuje mečeve Crvene zvezde, ali ne samo tog kluba, već je lista ‘sumnjivih’ klubova poduža.

– Ušli smo i u Partizan, OFK Beograd, Čukarički, Zajednicu superligaša, Fudbalski savez Srbije i kontrolišemo nekoliko krivičnih prijava, odnosno sumnji da je nekoliko utakmica odigrano neregularno.

– Nadam se da će neka od ovih istraga demaskirati neke stvari, i ne želimo da se bavimo spekulacijima. Policija će svoj obaviti profesionalno i zajedno sa tužilastvom daćemo rezultate istrage – rekao je Nebojša Stefanović.

Stefanović je još prošle nedelje najavio istragu oko nameštanja mečava u domaćem prvenstvu, a fudbalska javnost sa nestrpljenjem isčekuje rezultate i posledice te istrage.

0
0

17 Komentara

  1. Trazite na pogresnom mestu. Pravo mesto je FSS, Tomislav Karadzic kao i celokupna politicka elita DS-a i SPS-a koja se ujedinila na drzavnom projektu Partizan

    0
    0
    Odgovori
    • Sine, jel si ti bio u komi yadnjih X godina? Politička elita DS i SPS???
      Partizan državni projekat? Iz koje si ti dimenzije?
      Ne piješ lekove redovno, vidim ja….

      0
      0
      Odgovori
  2. Neke ce istrage demaskirati nesto. Znaci opet zvezda nece biti u tim istragama. Zar se moglo bolje nesto ocekivati? Ocigledna prevara a naredjenje nadjite nesto drugo da nebude zvezda kriva. Axaxaxxax kakva komedija sve za zvezdu

    0
    0
    Odgovori
  3. Zanimljivo da Zvezdu za namestanje optuzuju partizanovci..A Partizan takodje partizanovci ,sve bivsi igraci i treneri . I sad kao istrrazuju nesto protiv Partizana ,a imaju na desetine svedoka i dokaza ,cak su i knjige pisane , Insajderi snimani u kom funkcioner Partizana javno prica kako su Zeka i Bjeka prodali utakmicu Romi ..o kupovini sudija i batinasima koje je Partizan placao da terorisu sudije. I nikom nista u TSL

    0
    0
    Odgovori
    • Takoe legendo! 😀 Izbacuj frustracije iz sebe, znam da te mnogo boli! 😀 Izbaciš članak od pre 10 god koji je pisao novinar kog plaća rupa. Hajde, evo ga picousti na vlasti i slina drži mup… Zašto nije izvadio to iz fioke za sve ove godine, ako je to istina? Rade vredno na uništenju SD Partizan, pa je logično da bi to prvo iskoristili da iole istine u tome ima… Ma da, za kapiranje ti treba i malo barem IQ… Čekaj da padne temperatura, pa se lagano napregni…

      0
      0
      Odgovori
      • Nije ovo pisao nikakav novinar iz rupe, vec je ovo iz knjige „Sve mucke celnika Partizana“ koju je napisao Milosavljevic bivsi rukometas i funkcioner Partizana .. nadji pa procitaj ako se vec pozivas na IQ. Ako ti je ovo zastarelo , evo ti Mateus ..pa Boja ,Asprogenis ,Dmitrovic ,Pejovic ,Jesic itd itd.. Svi znamo da se sve namesta u ovoj bedi od lige .. ali da vi nekog prozivate za namestanje je vrhunac licemerja !

        0
        0
        Odgovori
  4. U spisak tih utakmica slobodno mozete uvrstiti i sinocnu (Partizan-Spartak). Zar nije sramota da prilikom kornera u 95-om minutu, svi igraci beze iz peterca? Moze se videti da neki pokusavaju da pobegnu i iz sesnaesterca, ali im igraci Partizana ne dozvoljavaju i staju im u blok, da ne bi bilo i previse providno da je namesteno.

    0
    0
    Odgovori
      • Ne znam kakve veze tvoj komentar ima veze sa sportom? Da je manje namestanja niti Zvezda, niti Partizan ne bi osvojili titulu. Fudbal u Srbiji je ocajan. Ne zna se da li vise gura Tole, ili Terza. Ali na osnovu prethodnih godina, mozemo zakljuciti da je ipak Tole uporniji.

        0
        0
        Odgovori
  5. Nemoj ti u isti kos da stavljas Partizan i miljenicu tvog gospodara, kad vec drzava nije jednaka prema svima, sva ozbiljna drzavna preduzeca plus Gasprom sponzorisu Zvezdu, po cijem nalogu 3x pogadjaj ministre, A.V.

    0
    0
    Odgovori
  6. Koliko sam postovao i voleo ovog momka kao sportistu toliko me je razocarao kao dupeuvlakac diktatoru. Sto stavljas u isti kos druge klubove sa cz i ofk? Te sto muvaju i kradu je postavila bas ta vlada u kojoj se nalazi i Udovicic tako da hapse svoje ljude Kokezu,Terzica,Covica…nema sanse. To bi bio pucanj sebi u glavu

    0
    0
    Odgovori
  7. Nemojte Ministre u isti kos da stavljate Partizan i Zvezdu, postoji neka policija i za ministre, samo slep covek ne vidi Zvezdine malverzacije.

    0
    0
    Odgovori
  8. Kad se radi o kriminalu, onda se i drugi na silu guraju u zvezdino društvo… Kad se dele državne pare, nikog nema u zvezdino društvu.

    0
    0
    Odgovori
  9. Ali ako ste prava drzava sankcionisacete Sponzorusu, jer je ona ta koja po svaku cenu otima bodove, i ne moze proci nekaznjeno.. Ako se dokaze da je Partizan ucinio, nikakav problem kaznite i njega.. Ovo je za nas drzavni sistem veliki test, videcemo da li ce drzava postupiti amaterski ili profesionalno.. Sponzorusa je bila vise nego ocigledna..

    0
    0
    Odgovori
  10. Paradoks je da nameštanje istražuju kadrovi koji ga direktno podstiču i organizuju… Iluzorno je i razmišljati da će slina pomisliti da odradi posao protiv zvezde, kluba u koji njegov gospodar sipa državne milione, dovodi trenere, podiže avione, itd… Farsa… Ako Partizan, Voša i Čuka ne prestanu sa dobrim rezultatima, svi do jednog će biti optuženi, jer tako smo u mogućnosti… 😉

    0
    0
    Odgovori
  11. …FMP, KKCZ, KKCZFMP, KKFMPCZDUVA-ga, KKCZBGFMP…TRAG VODI U KORDINACIONO TELO NA JUG SRBIJE I PRONEVERE OGROMNIH RAZMERA „TUDJEG“ ILITI „STRANOG“ NOVCA… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter