20
Domaći fudbal

VUČIĆ: Država je mnogo pomagala fudbalski i košarkaški klub Crvena zvezda, više nego FK Partizan

Objavljeno: 08.08.15 u 09:08

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je situacija u Zvezdi danas bolja nego što je bila pre par godina i istakao da je država oduvek mnogo pomagala crveno-belima.

– Mislim da je situacija u Zvezdi neuporedivo bolja nego pre dve ili tri godine. Ukoliko vam neko dug od 55 miliona evra spusti za 10 ili 12 miliona, a taj dug je geometrijskom progresijom rastao, i u dve sezone, jednom budete prvi, a jednom drugi… To je bolje nego što je bilo realno za očekivati – prokomentarisao je Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da nikada ne bi bio protiv voljenog kluba niti bi ikada rekao bilo šta loše protiv Crvene zvezde.

– Bio sam i ostaću navijač Zvezde, to nikada nisam krio. Nikada neću biti opozicija klubu koji volim, nikada neću da ga kritikujem. Oni neće imati loše posledice od države. Imaju velika sponzorstva. Država je mnogo dala i mnogo pomagala fudbalskom i košarkaškom klubu Crvena zvezda, kao i košarkaškoj sekciji Partizana, a manje fudbalskoj – izjavio je Vučić i dodao:

– Nikada neće izgubiti jedno od ugovorenih sponzorstava. Ne želim da se mešam u to, to je moje lično pravo i to se neće promeniti – dodao je premijer Srbije.

Vučić je čestitao Partizanu i Vojvodini na plasmanu u baraž za Ligu šampiona, odnosno Ligu Evropa.

0
0

20 Komentara

  1. Ovako balavi gejlijo panterski, ako KK Partizan u 21.veku UKUPNO ima 3 drzavna sponzora i NIKAD vise od 2 istovremeno a budzete do 3 miliona €, iako je gigant Jugoistocne Evrope, najveci rasadnik NBA igraca NA SVETU, najveci rasadnik reprezentativaca Srbije…
    A onda mali beznacajni bezvredni PRIVATNI klub od 6 drzavnih sponzora, i samo poslednje sezone 2 meseca pre kraja iste dobije konacno i 1 privatnog, bratsku vam ustasku Ideu, dobija budzete izmedju 5-7 miliona € i PLUS davala drzava pare da dug od 1,9 milijardi dinara (18 miliona € tada) NESTANE, to moze samo debil bez mozga, stida i obraza da poredi kao jedno isto!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. covek dobija glasace od grobara smesna je ta izjava jer pomazu se oba kluba nekom vise nekom manje zavisi ko je na vlast….a nebi trebalo bolje da se privatizuju pa ko bude bolji njemu cast…

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako bas slucajno u naslovu fali i kosarkaskoj sekciji Partizana. Nego ovako da ispadne pomaze se samo Zvezdi. U fudbalu sam Partizan kaze da cvetaju ruze pa sto bi se pomagalo.

    0
    0
    Odgovori
    • Partizan kaze da cvetaju ruze!? Hahaha, pa ti nisi sam u glavi, radnicima kasni 4 plate i klub duguje 14 miliona € a Vucic nas tuzi da nam uzme stadion koji nam komunisti ustupili jer nisu mogli da jos tada ogromnih 600 000DEM, sada vec preraslo u milion €, odrzavanja priuste, a vama smrad preko noci da 12 MILIONA €, skoro ceo nas dug, da bi dobili euro licencu i odigrali DVA meca ukupno, pa zasto bi onda nama pomagao pitas!? Hahahaha…

      0
      0
      Odgovori
  4. Jednog dana sve ce se saznati, kako je klinicki mrtva Zvezda dobijala basloslovne sponzorske ugovore uz politicke ucene i pritiske, ipak i u tom slucaju je Zvezda ..protocni bojler,, za te novce koji opet na kraju veliki deo tog novca zavrsi kod onih koji ,,vole,, Zvezdu i pomazu joj.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sramota u rupu bez dna se bacaju toliki novci, zasto je drzava maceha Partizanu,Vojvodini,Borcu,Napredku…………, premije i sponzorstva treba da se daju po zasluzi a ne po licnim simpatijama, da Nije Partizana nasa liga bi bila ispod 40 mesta, evo i Vojvodina je ove godine donela dosta bodova za nasu ligu, Trenutno smo 28 a Hrvati 17,Austrijanci 15,Slovenacka liga je ispred nas, Da nije Partizana koji je ubedljivo najvise bodova skupio za Srbiju mi bili ispod 40-tog mesta.

    0
    0
    Odgovori
  6. Da ste ulozili u vazduhoplovstvo toliki novac imali bi vise od dva ispravna helikoptera u vojsci I taj novac bi mogao da se vrati, a ovako se I dalje balaha narodnim parama , SRAMOTA

    0
    0
    Odgovori
  7. „- Nikada neće izgubiti jedno od ugovorenih sponzorstava. Ne želim da se mešam u to, to je moje lično pravo i to se neće promeniti – dodao je premijer Srbije.“

    Cekaj malo…Kako znas da nece nikad, ako se ne umesas!?

    Sta smo mi, ovce…mislim zapavo jesmo, cim „prolazi“ ovakva izjava !

    0
    0
    Odgovori
  8. Država je mnogo dala
    i mnogo pomagala fudbalskom i košarkaškom klubu
    Crvena zvezda, kao i košarkaškoj sekciji Partizana, a
    manje fudbalskoj.
    Zasto ne stavite ovaj naslov??????
    Pa jeste coravi,KK Partizan je dobijao PUNO,pa gde je taj klub sada??gasi se!A dobijao je pare dok je zvezda pred gasenjem bila-mislim na kk!
    Bezobrazno a glodari to ne vide a vi gospodo rezijo,vidi se koga blatite a o kome lepo pisete i kada trebati kada ne treba.

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde cigosu ćuti i gledaj kako ti se klub gasi.Ovo je više nego oćigledan dokaz da pičkoust i više pomaže zvezdi nego partizanu.Daje toliki novac propalom klubu umesto da se uloži u nešto drugo

      0
      0
      Odgovori
  9. Crvena je za vreme vladavine ovog diktatora dobila vise para nego svi ostali klubovi zajedno i to za skoro 3 puta. Taj podatak je tacan i zbog toga je i doslo do svadje u rukovodstvu fk crvena jer nisu mogli da objasne gde je toliki novac a dubijoza sve veca. Vrhunac je bio kada se umesao Coki i trazio obecana sredstva a ovi ih preusmerili u fk. Posto su odnosi na relaciji diktator-Coki zahladneli kada je pudla najurio batu premijera iz kk (i to zbog podele plena od sms poruka za Obrenovac, dobar deo je preusmeren u fmpdivu i nastao je haos) Vovic zeli sada da preuzm i fk i da tako kontrolise sav novac ali Vucic to ne zeli

    0
    0
    Odgovori
  10. Zahtevam od premijera da FK I KK PARTIZAN VISE NIKADA NE UZIMA U USTA DOK JE NA JAVNOJ I ODGOVORNOJ FUNKCIJI. RAZLOG: JEDAN KLUB-PRIVATNI FMP PREDSTAVLJA KKCZ I NAPRASNO NESTAJU DUGOVI OD 17 MILIONA EVRA, DOK SE JEDNA IKONA, VELICINA I BREND(PRIZNAT OD STRANE SVETSKIH I EVROPSKIH KK ZNALACA) GASI !!! A TEK STO SE FKCZ TICE, NEMAM RECI KOJIMA BIH OPISAO NEVIDJEN BEZOBRAZLUK, DA SE JEDNOM TIMU KOJI U PROTEKLE 2 DECENIJE NIJE NAPRAVIO NISTA ZNACAJNO, OSIM OGROMNOG DUGA OD STRANE SVOJIH LEGENDI KLUBA, UPORNO GURAJU SPONZORI NA PODMUKAO I SVIREP NACIN PREMA PARTIZANU, KOJI SVOJU EGZISTENCIJU I UHLEBLJENJE IGRACA I SPORTSKIH RADNIKA KLUBA TRAZI NA JEDINOM MOGUCEM MESTU-SPORTSKOM TERENU I EVROPSKIM TAKMICENJIMA I NOVCANOJ NAGRADI KOJE ISTO DONOSI !!! PARTIZAN SE NA TAJ NACIN, JEDINO TAKO MOGU DA PROTUMACIM PONASANJE DELA DRZAVE PREMA NJEMU, STAVLJA NA STUB SRAMA I PONIZENJA OD VLASTITE ZEMLJE, KOJU ODLICNO PREDSTAVLJA I BORI SE ZA NJENU SLAVU, IME I GRB, KAO I SVOJ KOJI NIJE PRODAO NITI IZLOZIO LIHVARIMA I KAMATARIMA ZA RAZLIKU OD KK I FK CZ !!! NADAM SE DA CE PREMIJER PRAVILNO RAZUMETI, DA NAVIJACI PARTIZANA VOLE SVOJ KLUB BEZ REZERVE I ZELJE DA IKADA NAVIJAJU ZA DRUGI, TUDJ, PRIVATAN I BRZE BOLJE SKLEPANI MUTANT, KAOP NEKE RENT-A-CAR NAVIJACICE !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  11. Sad si stvarno preterao!
    Jesi li se „konsultovao“ sa voljom naroda za davanje para iz JP u „tvoju“ Zvezdu?
    To je kradja JP gosp.Vučiću !
    To što nisi strpao pare u džep, već ih dao Zvezdi, ne umanjuje ovo krivično delo.

    0
    0
    Odgovori
  12. „..A ona lagano niz ulicu staru, trazeci sponzora punog ko brod..“ Od uvek je bila velika sponzorusa, samo su joj se menjali makroi.. Imala je godine kad je bila lepa, ali sad je ofucana, otrcana sponzorusa koju mozete naci u Ljutice Bogdana..

    0
    0
    Odgovori
  13. Nama tvoje čestitke ne trebaju a ti Više ne očekuj naše glasove. Samo veliki diktatori se tako otvoreno mešaju u rad sportskih klubova. To što navijaš je normalno, ali nije normalno da prisiljavaš sponzore na sponzorstvo,da daješ državne pare samo jednom klubu a posebno privatnom (KK FMP). Mi ćemo lovu zaraditi u evropi a tebi želimo što pre silazak sa mesta diktatora. Netrebaju nam tvoje čestitke,netreba nam ništa od tebe, samo dalje ruke od nas nismo mi tvoja očevina. Daleko ti lepa kuća. Državu si dotukao i uspešno nastavio Tadićev put. U Partizan nepipaj.

    0
    0
    Odgovori
  14. Izvini gosopodine, ali vrane mi jos nisu popile mozak i pamtim vrlo dobro fala bogu, sta cemo sa Dunav osiguranjem???? Ni to nisi ukinuo u kk Partizanu i odneo u fudbalski klub katanac??? a da ne pricam o uslovima koje drzava stavlja za privatnike da bi radili tj. da bi imali posla… ako ja razvezem jezik bice haos…. Bolje da cutim…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter