2
Domaći fudbal

KADROVSKE PROMENE PRED MEČ SEZONE: Napadač crno-belih otputovao u Tursku na potpis ugovora!

Objavljeno: 05.08.15 u 08:51

Fudbaleri Partizana večeras igraju utakmicu koja je među navijačima dobila epitet „meč sezone“, revanš meč treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona sa rumunskom Steauom.

A upravo pred ovu utakmicu napadač „Parnog valjka“ otputovao je u Tursku gde ga očekuju završni pregovori, lekarski pregled i potpis ugovora sa Gacijantepom.

Kako saznaje Sportski žurnal, 25-godišjni Nemanja Kojić promeniće sredinu, a bivši napadač Rada će sa novim klubom potpisati trogodišnji ugovor na dve plus jednu sezonu.

Srećom po crno-bele, Nemanja Kojić nije bio u prvom planu trenera Zorana Milinkovića koji se nimalo nije protivio odlasku ovog igrača.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Gacijantep je učesnik najvišeg ranga u turskoj, prethodno prvenstvo je završio na desetom mestu i nema sumnje da bi im centarfor crno-belih bio od značajne koristi.

Kojiću bi društvo, u klubu za koji je svojevremeno igrao i Nikola Drinčić, pravio Ognjen Vranješ, nekadašnji defanzivac Crvene zvezde.

Rođeni Lozničanin je u Humsku stigao još 2013. godine sa banjičkog stadiona „Kralj Petar Prvi“. Za Partizan je upisao 80 utakmica na kojima je postigao 25 pogodaka. 

0
0

2 Komentara

  1. Kojic ima izuzetno jakog menadzera, nikakvim igrama bez golova on ode u Gaziantep pa mnogo bolji igraci odu u gore klubove i za manje para sigurno nego on. Boze sacuvaj sta je fudbal danas postao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter