5
Domaći fudbal

FOTO: zimbio.com

BOMBA SPREMNA: Holanđanin doputovao u Beograd, sledi potpis sa Zvezdom!

Objavljeno: 04.08.15 u 10:42

Baš kao što se prethodnih dana spekulisalo u javnosti, holandski internacionalac Mičel Donald doputovao je jutros u Beograd kako bi potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Ovaj nekadašnji vezista holandskog Ajaksa koji je prošlu sezonu proveo igrajući za rusku Mordoviju, preporučio se čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana na nedavnoj prijateljskoj utakmici ova dva tima.

Nakon katastrofalnog strata sezone, uprava kluba sa stadiona „Rajko Mitić“ okrenula se poteri za novim igračima, a Donald je bio među prvima na spisku.

Trener Midorag Božović Mičela Donalda dobro poznaje iz ruske Premijer lige u kojoj su obojica radili i uveren je u njegov kvalitet. Holađanin je jutros, kako prenose Novosti, stigao u Beograd u kojem ga očekuju završni pregovori i prolazak kroz lekarske preglede.

Mičel Donald igra na poziciji zadnjeg veziste a čelnici kluba nadaju se da bi mogao da im pomogne da izađu iz rezultatske krize. Vest koja je, takođe, još ranije ugledala svetlsot dana, da čelnici crveno-belih, traže bivšeg igrača Dejana Lekića, takođe je dobila potvrdu.

Ipak, sportski sektor Crvene zvezde navodno vaga još neke opcije. Zanimljivo, cena ovog igrača po proceni Transfermarketa je nimalo naivnih 850.00 evra.

0
0

5 Komentara

  1. Za pet godina u Ajaksu, odigrao je celih OSAM utakmica.Toliko o tome što neko napisa da je ovaj bio u prvom timu 🙂 ..da, bio je osam puta za pet godina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na transfermarkt- u piše £875k, ne eura. U Eurima je to 1,243,200. Što se tiče Ajaxa, tamo je prošao omladinsku školu, a u prvom timu je, nakon pozajmice u Villiemu, bio u sezoni 2010/ 2011.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve neke bombe ovaj prelazni rok, pazite da nam Amerika ne zaprati ko Severnoj Koreji zbog nuklearnog naoruzanja. Niko zivi nije cuo za ovoga da pre dva dana a ovamo bomba.

    0
    0
    Odgovori
  4. Lekica vratiti sjajan igrac, a ovog Donalda ko jebe on da zan da igra nebi igrao u Mordoviji… A posle ce i onako da trazi odstetu za neprimljene zarade, a i transfer ce puno da kosta!

    0
    0
    Odgovori
  5. A sto ih lozite, sto pisete takve naslove? Sto ga povezujete sa ajaksom, posle ce kad zagrejee klupu ili jos gore kad baci klub dodatno u sunovrat da ga pljujete kao Parkera.. Strasno..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter