0
Domaći fudbal

BEKALIJEV LAŽNI OPTIMIZAM: Kontroverzni vlasnik Steaue posebno se plaši ‘Partizanovog Mesija’!

Objavljeno: 04.08.15 u 21:07

Iako Điđi Bekali, kontroverzni predsednik Steaue, već danima preti i optisuje ekipu Partizana, njegova reakcija posle prvog meča u Rumuniji pokazuje da kod njega postoji veliki strah.

Govorio je Bekali da Partizan neće dati gol Steaui još 2000 godina, da će njegovi momci sigurno proći, pa čak i prezimiti u Ligi šampiona, međutim, prvi meč ova dva tima pokazao je drugačiju realnost.

Ledena faca posle vođstva Partizana, ljubljenje krsta nakon veoma srećnog izjednačenja Steaue i sjajna partija crno-belih fudbalera u Bukureštu pokazali da je prvi čovek Steaue itekako uplašen pred revanš srpskog i rumunskog šampiona. Posebno ga je zastrašio Partizanov vunderkind Andrija Živković.

– Kako da verujem da možete da pobedite kad se broj 17 iz Partizana igra sa vama kao da je Mesi – besneo je Bekali na fudbalere Steaue posle meča u Rumuniji.

Rumunski mediji prethodnih nekoliko dana mnogo više su se bavili Andrijom Živkovićem i Darkom Brašancem, a nešto manje Božinovim i Babovićem koji nisu bili na svom nivou u prvom duelu. Možda će baš oni zablistati u sutrašnjem revanšu koji će početi minutom ćutanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter