4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GUŽVA KAO U GSP-U: Navijači Voše formirali red za karte za meč s Sampom do Beograda (FOTO)

Objavljeno: 03.08.15 u 15:31

U Novom Sadu je „vandredno stanje“. Ubedljiv trijumf protiv Sampdorije u prvom meču izazvao je opštu pomamu publike koja traži kartu više za utakmicu sa italijanskim klubom.

Kao što je dobro poznato, novosadski crveno-beli održali su klubu iz Đenove čas fudbala na stadionu u Torinu na kojem su slavili sa više nego ubedljivih 4:0.

Zahvaljujući ovom trijumfu crveno-beli iz Novog Sada našli su se na krak od plasmana u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Istorijski ushep Vojvodine nije prošao neopaženo kod lokalne publike, a nema nikakve dileme da će stadion „Karađorđe“ biti premali da smesti sve one koji bi uživo ispratili ovaj duel.

Tokom dana su karte za navedenu utakmicu puštenu u prodaju, a da se traži karta više pokazuju i slike sa lica mesta koje uveliko kruže društvenim mrežama.

Ispred i oko Spensa sve se pretvorilo u pravu pravcatu košnicu, navijači čekaju po nekoliko sati za vredni komad hartije, a prema svemu viđenom, i stadion „Rajko Mitić“ bi bio premali da smesti sve one koji bi uživo ispratili duel sa Sampom

0
0

4 Komentara

  1. U svakom postu o vojvodini mora da se spomenu bliznaci,zvezda i partizan..kakva crna zvezda,kakav partizan to su najveci lopovi naseg fudbala,namestaju utakmicu a u evropi ne mogu da stignu do drugog kola. Odavno se zna ko moze da igra u zvezdi,samo mamini i tatini sinovi,niko vise. Ne bi me cudilo da cecin sin zaigra za zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  2. A da dodjete nekada svi vi koji sada kupujete karte protiv Sampe i na Javor i tako te manje utakmice,i tu im treba podrska,jel ste dosli da gledate sampdoriju ili Vojvodinu????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter