5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD BRIFINGA: Terzić nije bio u ‘ispovedaonici’ kod Delija

Objavljeno: 02.08.15 u 08:49

Kako se šuškalo fudbalskom čaršijom, generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, posle remija sa niškim Radničkim našao se na meti Delija.

Prema informacijama koje su dospele u javnost, jedan od najviših funkcionera kluba iz Ljutice Bogdana bio je „pritisnut“ uza zid pošto se najvatrenijim pristalicama slavnog kluba nimalo nije dopala činjenica da crveno-beli posle tri kola na svom kontu imaju svega 5 bodova uz jednan jedini trijumf.

Odmah posle meča, nakon čijeg 90. minuta je bezmalo svaka osoba na stadionu „Rajko Mitić“ klicala već čuvenu krilaticu „uprava napolje“, mogle su se čuti priče da je Terzić završio u restoranu u tet-a-tet susretu sa vođama navijača.

Ipak, kako saznaje Sportski žurnal, do ovakve vrste kontroverznog sastanka nije došlo i generalni direktor navodno nije polagao račune nezadovoljnim navijačima.

Da li je do sastanka došlo ili ne, priča čiju ćemo istinu teško saznati. Ali, po načinu na koji igraju crveno-beli ne bi trebalo da iznenadi ukoliko se fotelja generalnog direktora Zvezdanu Terziću dobrano zaljulja, pošto navijačima crveno-belih, koji su već godinama gladni uspeha, dug fitilj strpljenja nije glavna karakterna osobina.

Kao što se sinoć saznalo, čelnici crveno-belih pokušavaju da mobilišu redove, pa se zbog toga šuška o angažmanu dva kvalitetna pojačanja.

0
0

5 Komentara

  1. Od dr. Poternice i njegovog kolege sa kosarkaskog terena dr. Covke ta Naocarica Gledica, nema vecih kriminalaca u zemlji SRBIJI, i vecih mafijasa, Zbog takvih treba ponovo stvoriti goli otok. Aja smesan ljudi brali visnje pa se obogatili hahahahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter