8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISHOD HITNOG ZASEDANJA: Zvezda oterala igrača, ali stiže veliko pojačanje iz Rusije! (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.15 u 23:51

Na stadionu “Rajko Mitić“ izuzetno je burno ovih dana, a nakon današnjeg hitnog zasedanja UO odlučeno je da klub raskine saradnju sa napadačem. 

Kako prenose Novosti, trener Miodrag Grof Božović zatražio je od kluba da raskine ugovor sa Džošuom Parkerom koji ne pruža partije dostojne srpskog kluba. 

Istovremeno, isti izvor navodi da će na Marakanu stići veliko pojačanje iz ruske Mordovije Donald Mičel.

Mičel Donald je prošao čuvenu Ajaksovu školu, a nakon pozajmice u Viljemu II, pojačao je Rodu, gde je od 2011. do 2014. godine odigrao 91 meč i postigao 12 golova. 

On će u ponedeljak sleteti u Beograd na završne pregovore i očekuje se da potpiše ugovor na dve godine. 

Osim Holanđanina, kako se šuška, na Marakanu bi uskoro mogao da stigne i jedan napadač.

0
0

8 Komentara

  1. Dovodi Zvezda fudbalera koji je u Honadijinza šest sezona u ligi odigrao čitavih 17 utakmica. Iza sebe ima blistavu karijeru, pošto je samo jednu od tih 17 utakmica odigrao cijelu… Svi su impresionirani pojačanjem Zvezde, ali poslije je Tole kriv što Donaldi, Parkeri i društvo pojačavaju Zvezdu, a Partizan osvaja titule…

    0
    0
    Odgovori
  2. E sada… Ko je kriv što je Parker doveden i ko će odgovarati za penale koje će klub platiti zbog jednostranog raskida ugovora? Zna se dobro ko ga je doveo kao veliko pojačanje. Uostalom dovode tako i ovu „zvezdu“ iz Rusije za koju niko nikad nije čuo… Vrti se uporno ime Ajaksa, ali se ne pominje da je on za 4 godine u Ajaksu ušao u igru svega 8 puta. Isto kao i u „Willem II“ gde je za celu sezonu odigrao 9. U Moroviji je odigrao samo 14… Znači, jedan Parker oteran, drugi doveden… Politika Terzića i ekipe, mladi perspektivni igrači od kojih klub treba da živi, se teraju svuda po ligi, a dovode se škart stranci za veliki novac… Sve mi deluje da neko ima plan da ukanali klub i da ga ostavi bez šanse za oporavak…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter