0
Evropske lige

JUVE IMA NOVOG NOSIOCA IGRE: Hoću i mogu da nadomestim odlaske Vidala i Pirla

Objavljeno: 01.08.15 u 08:47

Vezni fudbaler Juventusa Pol Pogba poručio je pre svih navijačima da će dati sve od sebe da na pravi način zameni odlaske dosadašnjih nosioca igre.

Juventus su napustili Arturo Vidal i Andrea Pirlo, dvojica do sada nezanemljivih igrača u ekipi ‘stare torinske dame’. Navijači strahuju kako će izgledati igra Juventusa u narednoj sezoni, posebno zbog skorog odlaska Čileanca u Mančester Junajted, ali supertalentovani Pol Pogba uverava da će biti dostojna zamena.

– Igraću na svakoj poziciji na kojoj sam potreban treneru i biću zadovoljan. Osećam se dobro kada igram na poziciji ofanzivnog veznog igrača iza dvojice napadača. Videćemo šta će biti, ali uživam u toj ulozi. Mislim da mogu da budem naš najproduktivniji fudbaler sredine terena. Dvojica veznih igrača su otišla, ali mnogo sam naučio od njih. Sada moram da pokažem da sam sazreo – rekao je Francuz za ‘Gazeta delo Sport’.

Gotovo cela Evropa želela je da dovede ovog leta Pogbu u svoje redove, ali je on i pored nekih ponuda od preko 100 miliona evra ostao u Torinu. Ispostavilo se da će mu to doneti lidersku poziciju u timu u narednoj sezoni.

– Izgubili smo važne igrače, ali smo i doveli nekolicinu iskusnih fudbalera. Mi smo Juventus i uvek moramo dobro da igramo i postižemo dobre rezultate. Mislim da možemo da osvojimo petu uzastopnu titulu ako to zaista želimo. Od nas sve zavisi. Biće teže nego prethodnih godina, ali zbog toga moramo da budemo zaista koncentrisani – istakao je Pol Pogba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter