1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZALUDEO ‘APENINE’: Vošin maestro opčinio Manćinija, Inter ozbiljno zagrizao za Ivanića!

Objavljeno: 31.07.15 u 23:32

Još se nije stišala bura u Evropi koja je sinoć nastala demoliranjem Sampdorije od strane Vojvodine u sred Torina, a italijanski velikan već je ozbiljno zagrizao za najboljeg igrača Novosađana.

Magični Mirko Ivanić sinoć je pokazao da izrasta u velikog igrača. Delio je lopte saigračima kao rukom, držao kompletnu igru Voše protiv tako jake ekipe kakva je Sampdorija, a jednostavnost prilikom prvog gola datog Sampdoriji opčinila je sve, pa i rukovodstvo Intera.

To je potvrdio i Ljubomir Vorkapić, agent igrača koji je ozbiljno najavio mogućnost prelaska Ivanića u ‘grad mode’.

– Postoji ozbiljno interesovanje Intera za Mirka Ivanića i ne mogu da odbacim mogućnost da je kontakt sa Vojvodinom već uspostavljen. Ako Inter pokuša da dovede Mirka u Italiju, on će zasigurno prihvatiti ponudu momentalno zato što prosto ne možete da kažete NE takvom klubu – rekao je Vorkapić.

Međutim, kako stvari stoje, Ivanić bi sa Vojvodinom ove sezone mogao da doživi i evropsku jesen, što bi mogao da bude plus za Novosađane u nameri da ga zadrže. Ipak, sa druge strane, Inter ne zove dva puta…

0
0

1 Komentara

  1. nemozete reci ne takvom klubu ! kakva komedija koje gluposti prosto napisite nema se para i mi moramo prodati igraca jer je dobra prilika ,ovako vredjate intelignciju naroda !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter