3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SVIDELO MU SE U SRBIJI: Žuka bi da se vrati

Objavljeno: 31.07.15 u 11:32

Jedan od najboljih stranaca koji je ikada igrao za neki od ovdašnjih klubova, u ovom slučaju Partizan nema ništa protiv da se vrati u našu zemlju.

Radi se o Brazilcu Žuki koji je donosio mnogo radosti navijačima Partizana. Međutim, kako je već napunio 35 godina iskusni vezista je okačio „kopačke o klin“ što ne znači da je batalio potpuno fudbal.

Uči za trenera i nada se da bi jednog dana mogao da vodi neki od ovdašnjih klubova, zašto da ne i Partizan.

– Pripremam se da se pridružim stručnom štabu mladih kategorija svog bivšeg kluba Seare. Ali, moram svakodnevno da učim i napredujem kako bih uspeo. Nadam se da će se trud isplatiti. Možda bih mogao da budem trener i u Srbiji, kazao je Žuka za Infomer.

Brazilac pomno prati šta se dešava u njegovom Partizanu pa samim tim zna da su crno-beli blizu plasmana u Ligu šampiona.

– Iz ličnog iskustva znam da pred Grobarima može da poklekne bilo ko. Baš bih voleo da crno-beli uđu u Ligu šampiona, jer bih onda i u Brazilu mogao da gledam njihove utakmice.

Žuka je za Partizan igrao u periodu od 2007. do 2009. godine i zabeležio je 43 nastupa uz sedam postignutih golova. Usledila je selidba u Deportivo iz La Korunje gde se nije naigrao za dve sezone, pa povratak u već spomenutu Searu, da bi karijeru završio u klubu Novo Hamburgo.

Još jedan bivši igrač Partizana pronašao je angažman iako je tokom leta trenirao sa crno-belima.

0
0

3 Komentara

  1. Dodji u goste,na par dana i uživaj,pusti te trenerske ambicije sa Partizanom,dosta nam je „učenika“.
    Dodješ i mi te pozdravimo kao nikog i ostaneš nam u lepom sećanju,ovako…. ja se ne sećam kog trenera nismo oterali uz psovke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter