2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKO IVANIĆ: Ovo je san, neću u Zvezdu!

Objavljeno: 31.07.15 u 00:10

Vojvodina je napravila veliko iznenađenje i savladala je Sampdoriju u Torinu sa ubedljivih 4:0, a jedan od najzaslužnijih bio je vezista Mirko Ivanić, strelac prvog gola.

– Dali smo gol na vreme. Posle smo videli da možemo da igramo, opustili se, uživali… Nadam se da možemo tako svake nedelje, ali ovo je, ipak, bio poseban motiv. Uostalom, smatram da smo i dobili zato što smo više želeli ovu pobedu – rekao je Ivanić, a preneo MocartSport.

Srpske novinare u Torinu je zanimalo da li će Mirko Ivanić napustiti Vojdovinu, to jest pojačati Crvenu zvezdu.

– Već se pisalo i već sam rekao. Voša je moj klub i ne bih da pojačavam rivale. Dakle – neću u Zvezdu!

Pogledajte vodeći gol Vojvodine koji je postigao Mirko Ivanić.

0
0

2 Komentara

  1. Ne moze jedna vest da prodje vezana za Vosu, a da se ne spominju kanceri srpskog fudbala.

    Najsmesnija mi je ona “Ni u zvezdu ni u partizan: Gacinovic u Ajntrahtu“. Sta je sledece – “Ni u zvezdu ni u partizan: Mesi produzio ugovor s Barselonom“. Povraca mi se od sportskog novinarstva u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Srpski sportski novinari – sramota te profesije! Da li su imali nesto pametnije da pitaju Ivanica od njihove subjektivne zelje da predje u klub za koji navijaju. Svaka cast Ivanicu na odgovoru.Bravo majstore!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter