0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV VULIĆEVIĆ: Mi se pitamo, sve je u našim rukama

Objavljeno: 30.07.15 u 11:31

Fudbaleri Partizana remizirali su u prvom meču trećeg kruga kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su sinoć u Bukureštu odigrali 1:1 sa Steauom.

Crno-beli su do vođstva stigli preko Miroslava Vulićevića koji je zatresao mrežu sjajnim šutem sa distance.

Ipak, četa Zorana Milićevića je izgubila gorivo, pa je u finišu primila gol iz prekida posle pada koncetracije. Uprkos svemu tome, Vulićević veruje u plasman u narednu fazu.

– Sve je u našim rukama, postigli smo gol u gostima. Ostaje, međutim, žal što nismo pobedili. Naivno smo primili gol, ova ekipa se bolje snalazi kad napada. Moramo da se spremimo za revanš. I da je bilo 1:0 ili 2:1 za nas, ne bi bilo gotovo. Dobro je što sa Steauom može da se igra. Pred našim navijačima biće mnogo lakše, mada, ovaj rezultat ne sme da nas opusti. Ne smemo da branimo 1:1 – kazao je Vulićević, prenose Novosti.

Zoran Milinković je posle meča istakao da smatra da su Grobari prednost njegovog tima u revanš meču, a Valeri Božinov je pričao o povredi zbog koje je morao van terena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter