0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ISPUNILA MU SE ŽELJA: Sergej ipak postaje Rimljanin

Objavljeno: 29.07.15 u 17:23

Zlatni omladinski reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić bio je na korak od prelaska u Fiorentinu, čak je došao u Firencu, ali od tog polsa na kraju nije bilo ništa pošto je italijanski klub odustao zbog prvelikog oklevanja našeg igrača.

Sve to zbog Sergejeve želje da obuče dres Lacija koja će mu na kraju ipak biti ispunjena jer prema saznanjima Sporta klub iz Rima je postigao dogovor sa belgijskim Genkom oko visine obeštećenja koja bi trebalo da iznosi 10 miliona evra, pišu belgijski mediji.

Takođe i mladi vezista može da bude prezadovoljan pošto će mu Lacio dati godišnju platu od čak milion evra što je daleko više od onoga koliko je nudila Fiorentina, a pored toga biće u prilici da nastupa za klub koji će ove godine igrati u Ligi šampiona.

Tako će broj srpskih reprezentativaca u Laciju biti dodatno uvećan pošto za ovaj klub već igraju Dušan Basta i Filip Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter