10
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

IBANJEZ BRILJIRA: Metalac je neko premirao!

Objavljeno: 29.07.15 u 10:50

Levi bek Crvene zvezde Luis Ibanjez iznenadio je srpsku sportsku javnost izjavom da će crveno-beli savladati Metalac 5:0 (bilo 0:0), a šta tek reći za novu konstataciju Argentinca.

– Branili su se sve vreme, igrali najbolje što mogu, sigurno su dobili premije od protivnika Zvezde – rekao je Ibanjez, a potom se osvrnuo na svoju izjavu da će crveno-beli pobediti Metalac 5:0.

– Preneo sam mišljenje svih igrača Crvene zvezde. Svako ko nosi dres velikog kluba mora da razmišlja da možemo da pobedimo sa 5:0. Tako ću prići i narednom kolu, ako možemo da postignemo deset golova nema razloga da to i ne uradimo.

Argentinski bek jedva čeka debi na stadionu „Rajko Mitić“.

– Jedva čekam zvaničnu utakmicu na Marakani. Nadam se da će biti pobeda. Navijači su sjajni, svaka im čast. Iznenadili su me koliko podrške pružaju klubu, osećam njihovu energiju na terenu i da im se dopada moje zalaganje – zaključio je Luis Ibanjez u razgovoru za Žurnal.

0
0

10 Komentara

  1. Umesto da se pozabave svojim igrama u dresu Zvezde, oni se bave satim da li je neko nekoga podplatio. Majstore fudbala, pa Vi da ste klub moze neko da im da1.000.000 eura Vi mora da ih dobijete !!! Cime se bavite strasno bavite se sami sobom to Vam je savet kod Vas je problem i to debeo problem i mentalno i fininasjijski.

    Sportski pozdrav nazovi “fubdalerima“….

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ovoga nazovi igraca kao da je sam dr. Poternica napravio- pa on jedva skupio stotinak minuta u klubu i igrajuci a daje takve izjave kao da je sto godina u klubu. Pitanje- da li je on dosao da igra fudbal ili da izigrava portparola kluba i laznog dr. Poternice-da li je zato njegov transfer u klub trajao danima , dok nije uzeo pare unapred i sada moze na sva usta da la.e posto su mu novci legli na racunu. Mafija bato, mafija hahahahahahaha-nova vlada srbije- Dr. Lazni Poternica predsednik, Pudlica Naocaric Gledic zamenik, Kokezic ministarstvi postenja, Toncezic ministarstvo sile, Blazo direktor ministarstvo samouprave i kradje——–portparol vlade za odnose sa javnoscu -CIganjez Lupetalo ———- e moja zvezdo moj nekadasnji evropski i svetski sampionu na sta si spala

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma niko sem onog mafijasa-njihovog predsednika,lopova Tolera i partizana i niko vise ahahaaaaa Sa partizanim igraju kao male bebe,pustaju ih da davaju golove i sepure se po terenu,namestili su sramnih 8 prekrsaja dok protiv zbezde ginu kao da im je poslednja da su mogli ujedali bi,ubili su nas od prekrsaja kojih je bilo verovali ili ne skoro 40. Statustika ne laze…E to je Srpski fudbal.

    0
    0
    Odgovori
    • Kako možeš porediti statistike različitih timova? Genije, I! ti je na nivou biljke… Dakle zreo si da radiš kao PR svog omiljenog kluba i pišeš saopštenja… To bi bilo kao daje Partizan optužio Porto u ligi šampiona kako je kidao protiv njih, a protiv Reala u istoj grupi jedva polovinu prešao i popušio 3 komada… Mislim uporedi statistike!? I da, nemoj slagati face, za vas smo Real Madrid…. Biće ti sve jasno kada popušite petardu na derbiju…

      0
      0
      Odgovori
  4. Majstore, tom koji pogodi precku i stativu, i propusti jos para iyglednih sansi, tesko da se branio. Da je receno @igrali egal@ mozda i ne bi toliko strasno yvucalo, ovako podseca na cisto lupanje.

    0
    0
    Odgovori
  5. zar su te doveli da se potpisujes iza tudjih saopstenja (vesica, covica, terzica… ) ili da fudbal igras ?! nema problema ako i za to… im pare uzimas .

    0
    0
    Odgovori
    • Izjave smislja Terzic a ovaj mucenik to plasira u medije. Eto, na sta je spao klub u kome su nekada igrali Mihajlovic, Jugovic, Savicevic. Dno!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter