0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

EKSPEDICIJA KRENULA: Partizan pošao za Bukurešt (FOTO)

Objavljeno: 28.07.15 u 11:12

Ekspedicija FK Partizan otputovala je jutros za Bukurešt, gde će sutra od 20:30 sati igrati prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa domaćom Steauom.

Desni bek „Parnog valjka„, Nikola Vulićević, na aerodromu Nikola Tesla sa puno poštovanja pričao je o narednom protivniku „Parnog valjka“ u kvalifikacijama za .

– Ozbiljan je protivnik i sve što dalje idemo u kvalifikacijama biće sve ozbiljniji. Stručni štab nam je predočio sve njihove vrline i mane. Idemo tamo po dobar rezultat, ali kakav god bio rezultat revanš u Beogradu mora da se igra – poručio je Vulićević.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Kao što je poznato, utakmica će biti odigrana pred praznim tribinama zbog kazne koju Steaua mora da izdrži.

– Svi kažu da je njihov napad bolji nego odbrana, za nas će biti puno posla, ali mi igramo dobro, u dobroj smo formi… Kao što su nama navijači vetar u leđa, tako su i njima… Nijedan igrač ne voli da igra u takvom ambijentu, ali nama je najvažnije da mi prođemo dalje – dodao je Vulićević.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Trener crno-belih Zoran Milinković u meču u Ruminiji računa na 19 igrača koliko je sa sobom poveo:

Golmani: Živko Živković, Filip Kljajić.

Defanziva: Fabrisio Dornelas, Nemanja Petrović, Miroslav Vulićević, Lazar Ćirković, Gregor Balažic, Mirosalav Bogosavac.

Vezni red: Saša Ilić, Nikola Trujić, Marko Jevtović, Stefan Babović, Darko Brašanac, Nikola Ninković, Andrija Živković, Saša Lukić.

Napad: Valeri Božinov, Ivan Šaponjić, Abubakar Umaru.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter