6
Domaći fudbal

NOVO POJAČANJE NA MARAKANI: Pele jača vezni red Zvezde!

Objavljeno: 27.07.15 u 16:22

Fudbalski klub Crvena zvezda na korak je da u svoje redove dovede novog igrača u veznom redu.

Reč je o 20-godišnjem vezisti Peleu. Portugalac je već četiri godine član Milana, ali nije dobio šansu u prvom timu. Igrao je na pozajmicama u Arsenalu iz Kijeva, Olhanenseu i matičnom Belanenšeu. Pred kraj prošle sezone spekulisalo se da bi Pelea mogla da kupi Benfika, ali posle otkaza koji je dobio Žorž Žezus taj posao propao.

FOTO: cfbelenenses.blogspot.com
FOTO: cfbelenenses.blogspot.com

Pele bi u Crvenu zvezdu došao kao pozajmljeni fudbaler, a crveno-beli bi na kraju sezone mogli da otkupe njegov ugovor.

0
0

6 Komentara

  1. E tako terzo a nasi zlatni orlici u sopot, a do nuce je govorio oslanjamo se na nasu skolu, mada videsmo parker u dpicu a jovic na klupi.

    0
    0
    Odgovori
  2. NIKO NECE DA DODJE U CZ !!!!!!!!!!!!!!! Dzaba drzavni avion za trenersku prevaru,dzaba pare od bolesne dece za bolseni klub,dzaba uslovne licence,dzaba,dzaba pritisak na mlade igrace Srbije,NIKO NECE U ZVEZDU !!!!!! Spekulisalo se sa 30 imena a pojacanja su na nivou ZONE DRINA . Vesic moze preko novina da kaze i da je Zvezda veciti prvak i da je titula ukradena i da on i Covic nisu lopovi i da je Vucic poste, ISTINA IH BOLI .

    NIKO NECE DA DODJE U CZ !!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Tako je,samo dovodi,trosi lovu,ukrasce Covic,sakrice Vucic,namestice Terzic….jaooooo seme vam se satrlo,svim lopovima Srbije!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter