0
Evropske lige

TURNEJA U SAD: Runi i deca pokosili Barsu (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.15 u 00:55

U prijateljskom meču odigranom u Kaliforniji Mančester junajted je sa 3:1 (1:0) savladao šampiona Evrope, Barselonu.

Katalonci u sastavu nisu imali dve najveće zvezde Mesija i Nejmara koji su još uvek na zasluženom odmoru, ali to ne umanjuje pobedu Mančester junajteda, pogotovo ako se zna da su je izvojevala deca kluba sa Old Traforda.

Junajted je poveo u 8. minutu posle centaršuta Janga iz kornera, Runi se samo poklonio i savldao Ter Štegena. Rezultatom 1:0 za „crvene đavole“ se otišlo na odmor.

U nastavku su oba trenera, Luis Enrike i Luis van Gal, izvršili mnogo izmena, s tim da je menadžer engleskog tima većinom uvodio decu koja su ponikla u školi fudbala Mančestera. To mu se isplatilo u 65. minutu kada je na asistenciju Bleketa, Lingard povisio na 2:0.

Barselona je u 90. minutu smanjila preko izdanaka svoje škole fudbala, Roberto je centrirao na ivicu šesnaesterca, a Rafinja školski volejom savladao Džonstona. Konačnih 3:1 za Mančester junajted postavio je Januzaj u nadoknadi vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter